kubraselcuk Fatmasukes141214 canim senin regline daha vardı sanırım o yüzden bu değer çok normal 2 gün sonra aynı yerde kan ver artışa bakarsın hayırlı olsun 🙏❤️
Anneheycani Fatmasukes141214 yumurtlaman erken mi oluyormuş yani canım 14. Gün değil ozaman senin yumurtlaman en son ilişki 9 eylül mü yani canm yoksa 10 eylülmü
sevil42 Kese için çok erken boşuna moraliniz bozulur iki günde bir beta artışına bakıp sonraki hafta ultrasona gitmek daha mantıklı bence
mucizem24-05- Fatmasukes141214 anneler tecrübeliki gtme diyor daha döllenme bile yeni olmuş sen kese diyorsun bacım en az 10 gün bekle öyle git kese gözükmeyince moralin bozulur birazdan
Anneheycani mucizem24-05- döllenme yeni olsa canm beta artmazki döllenme olup yerleşince artmıyormu beta
aybarsaybuke Canım cok mutlu oldum rabbim isteyenlere nasip etsin. İnşallah bu ay bende bu heycanları yasarım dua edersen sevinirim. Sonucun cok güzel sadece kese için en az 1200 falan olması gerek değerinin bilgin olsun. Tekrardan tebrik ediyorum
Ela344 Fatmasukes141214 bilirim o duyguyu kuzum bende 2-3 ay boyunca her şüphelendiğimde test yapıyordum sürekli hayal kırıklığına uğrayıp üzülüyordum ama sonra mucizemi öğrendim 🥰
Fatmasukes141214 Ela344 Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın hıçkırarak ağladım çok isteyince böyle oluyomus 🤲🏻🫶🏻