Fatmasukes141214 Defne2218 bilmiyorum valla o kadar dikkat ederdim 3 aydır bu ay saldım hatta test bile ADete kadar almıcaktım aklıma getirmemeye çalıştım hep yoktur zaten dedim öylesine aldım yani
Fatmasukes141214 Mrv_77_77 ben kan vericem yarın giderim sonuca göre doktora inşallah güzel bişeyler söyleşinde başka bişey istemiyorum
Fatmasukes141214 Kubrayigitttt18 işten öğlen izin alıcam meal sonuç için rica edşcem inşallah değeri de yazarım canım gece uyuyamadım valla
mommmmyy Fatmasukes141214 kuzum bende bu test ile gebeliğimi öğrendim hayırlı uğurlu olsun Rabbim hepimizin sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasıp eder inşAllah🥰🤲
Ela344 Fatmasukes141214 resmen bebişin anne burdayım ben diyor 🥰 hayırlı olsun Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Fatmasukes141214 Ela344 Allah razı olsun canım benim iste görmeden insan kondurtmuyor bide 4 aydır deniyorum
Ela344 Fatmasukes141214 bilirim o duyguyu kuzum bende 2-3 ay boyunca her şüphelendiğimde test yapıyordum sürekli hayal kırıklığına uğrayıp üzülüyordum ama sonra mucizemi öğrendim 🥰
Krnn1 Fatmasukes141214 bende 8 gün kala yapmıştım ama silik çizgi bile yoktu😂 adet geçtikten sonra çıktı. maşAllah sizinki sanki adetinizden 10 gün gecikmişsinizde yapmış gibi bir çizgi baya belirgin
Kubrayigitttt18 Krnn1 bende çok şaşırdım ama erken yunurtluyormuş adet bitiminden 3 gün sonra doktor demiş değerlendir diye bukadar erken yunurtlama mümkün mü