Kubrayigitttt18 adetime 2 gün vardı canım aslında hiç beklemiyordum ben bir düşükten sonra 4 aydır deniyordum olmuyordu doktora gitmiştim rahim duvarın çok ince biraz daha bekle acele etme demişti bende bir kaç gün sonra rahatsızlandım aile hekimine gittim idrar tahlili istedim sadece enfeksiyon var mı diye baktırmak için aile hekimimiz tanıdık olduğu için uzun zamandır ben sana kan tahlili yapmadım birde kan değerlerine bakalım dedi beta hcg testi istediğini de bilmiyordum öğleden sonra sonuçlara bakınca şok oldum tabi 3 gün sonra tekrar gittim aile hekimine bu sefer değer 211 oldu aile hekimim 2 sonra yine gel dedi en son gittiğimde 771 e yükseldi canım benden ultrason kağıdı istediler ben bebeğim 7-8 haftalık olana kadar gitmek istemiyordum bir düşükten sonra çok korkuyordum ama mecburen gittim bilgi vermem gerekiyor muş sağlık ocağına doktora gittiğimde kese görebileceğimi hiç düşünmemiştim küçüktür diye doktorumda şaşırdı keseni gördüm çok küçük dedi yani bu bebek beni şaşırtmaya devam ediyor bugün beklemiyordum kalp atışını duymayı daha vardır diye düşünüyordum ama duydum çok ağladım mutluluktan rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah sağlıkla doğsunlar inşallah bebelerimiz