hemsiree Fatmasukes141214 bebek bağrıyor ben burdayım diye kız nesini soruyorsun hadi hayırlı olsun 😊
_ozlmm Fatmasukes141214 Bence kan ver son adet tarihine göre hesapla 6 7 haftalık iken git hem bebişi hem de kalp atışını duyarsın ☺️ Folik asit kullanmıyorsan folik asit kullan ama eczaneden falan al bi tane aile hekimine sorarsan o da öneri de bulunur ☺️
Krnn1 Fatmasukes141214 bende 8 gün kala yapmıştım ama silik çizgi bile yoktu😂 adet geçtikten sonra çıktı. maşAllah sizinki sanki adetinizden 10 gün gecikmişsinizde yapmış gibi bir çizgi baya belirgin
annelikyolundaa Fatmasukes141214 Evet mu Fatmasukes141214 sağlıkla kucağına al inşallah 🙏 Kan testi yaptırmayı unutma :)
minik_koala_ve_annesi Fatmasukes141214 evet kan vermelisin canim ki buyuk.ihtimal.hamilesin hepatite kan uyusmazligina ve bircok tahilile bakiyor doktorlar
Ozlemiskndr Fatmasukes141214 ben vermedim 7. Haftada direk kontrole gittim ultrason baktı keseyi görüyor zaten
Fatmasukes141214 _ozlmm yok canım kullanıyorum 4 aydır deniyoruz çok şükür tuttu 🤲🏻🫶🏻 Kan vereyim yAni