fatmaa37demi5 Snemgokbil Snemgokbil iki gun yatiriyolar diye biliyorum. Bakar mı bakmaz mı bilmiyorum ama bakar bence
gulin-35 1yenianne baya zam geldı gecen sene temmuz ayında dogum yaptım o zaman 4200 vermıstım bır senede fark bak
S1907 1yenianne orayı düzeltym anlaşması olduğu bankaya taksit yapıyor her karta değil.ama taksit sayısıda çok degil ztn 3-4 tkst
S1907 1yenianne bunu hastanenin ücretlendirme kısmıyla görüşmeniz lazım,muaynede vs olmuyor ztn,doğumda ücret yüksek çıkabileceği için anlaşması varsa yapabiliyorlar
1yenianne S1907 cok nadir o dediğiniz cünkü hastane beyaz eşya elektronik esyalarda karta taksit olmuyor ya tek cekim ya da nakti oluyor..Sizde varsa şanslısınız🌺
Tansucan Pendik medipolden pazar günü teklif aldım normal doğum 4950 zorunlu sezeryan 6250 isteğe bağlı sezeryanda 8000 civarında dediler bilginiz olsun 😊
Syd53 ElifAkyol lale hanıma gitmeyi düşünüyorsanız 2 saat bekleyebilceğinizi düşünün öyle gidin ilk bende gittim ama her seferde 2-3 saat beklemek zor geldi değiştirdim doktorumu
ElifAkyol Syd53 Hamilelikten önce gitmiştim Şuan için Erdem hastanesine gitmeyi düşünüyorum doğum için