kelebek_17 _ozlmm battaniye birden fazla alın, emzik/biberon, ağız mendili, ben gerek duymadım ama yanıma havlu almıştım, koyun isterseniz çantanıza
MeralMine hukukcuanne_06 evet ya beyaz takım giydim heryeri kan oldu bu doğumuma siyah mı giysem napsam🤣
hukukcuanne_06 MeralMine benim kırmızı pijama takımım vardı iyi ki varmış😂😂 bi daha doğuracak olursam siyah laci falan alırım herhalde😅
limoncicegimFO Ben de nasıl hazırlasam diyordum önerileri dikkate alıp liste oluşturayim ilk gebelik olunca tecrübesizlik napacagini bilmeme hali var
Snmdrm Ayse_3434 ben. De başlıcam yapmaya 4 takım koymayı dusunuyorum bıde foto cekımı 5 takım . Kendımede 4 takım + fıçoto cekımı ocın 5 . Cok mu ?
hunilimom _ozlmm depend doğumdan sonra kullanıyorsun benim dediğim tam bir bez yandan cırt cırtlı iki doğum yaptım ikisinde de ondan istediler açılma vs bakarken o daha rahat oluyor yandna açıp bakıyorlar
cahillesohbetikestim _ozlmm bebek bezini artırabilirsin canım bebekler sürekli çiş ve kaka yapıyor ilk günler. Çorap ve ağız bezi de yanında bulunsun ne olur ne olmaz. Bir de müslin örtü al yanına.