Zeyneppmuratt kızlar merhaba ben 15 haftalik gebeyim 20 dakikadır ara ara karnıma rahmime makatima ve kasiklarima kramplar giriyor daha önce de oluyordu ama sadece karnıma saniyelerde geçiyordu bunu yaşayanıniz var mı acaba yardımcı olabilir misiniz
Melisasis Zeyneppmuratt bendede oldu uzun süre oturduğumda falan . magnezyum başladı doktor yoruluyorsan olabilir
Rozalin Zeyneppmuratt kendini yorma ve magnezyum eksikliği bende erken haftalarda aynı şikayetlere sebep oldu kendim bu konuda zamanında çok çektiğim için gördüğüme yazıyorum sizde bir doktora görünün eğer belli bir sebebi yoksa dinlenip magnezyum takviyesi yapabilirsiniz
Ebuli3454 Zeyneppmuratt Bu dediğin semptomlardan ne çektim aylarca. Doktor detaylı ultrasonda rahim uzunluğuma baktı normal dedi rahim ağzı kapalı demişti.sanki dedim doğuracak gibi kramp giriyor doktor dedi Hiçbir açıklaması yok magnezyum verdi günde de 1 tane magnezyumlu maden suyu içiyorum hala 39 haftanın içindeyim ben artık doğurmak üzereyim bebek 5 buçuk aydan sonra yukarı çıkıyor o zmn rahatlıyor insan. 1 ay sonra filan yavaş yavaş sizde rahatlamış olursunuz
Zeyneppmuratt Melisasis bugün çok oturmadım ama dün biraz uzun yolculuk yaptım bununla alakasi olabilir mi acaba
Melisasis Zeyneppmuratt bende 2 saat işe geliyorum ilaç kullanamdan daha sıktı 17. Hafta gibi kullanamaya başladım görün bi doktora başlıcaktır sanada endişelenme
Zeyneppmuratt imren88 haklısınız sanırım magnezyum eksikliğinden oluyor teşekkür ederim cevapladiginiz için
Zeyneppmuratt Rozalin yaa çok teşekkür ederim büyük ihtimalle ded8giniz gibi magnezyum eksikliği soda içince biraz hafifledi çok şükür bian önce doktora gidip magnezyum alicam inşallah
Zeyneppmuratt Ebuli3454 evet yürüyemiyorum kramp girince ve 20 dakika boyunca lavaboya bile eğilemiyorum çok zor bisey bu gerçekten yaşayanlara Allah yardım etsin en kısa zamanda hastaneye gidip magnezyum alicam inşallah dediginiz gibi olur teşekkür ederim ❤
Zeyneppmuratt Ebuli3454 Amin teşekkür ederim hepimiz inşallah evlatlarımızı sağ salim kucağımıza aliriz 🌼