Esba2019 Kızlar 5+3 haftalık hamileyim bulantım kusmam vs hiç birşeyim yok normal mi sizce annemde hamileyken hiç bulantısı olmamış genetik mi acaba 🙄
Hartkc Esba2019 canım bendede hiç bulantı kusma yoktu çok rahat geçirdim ilk zamanları cinsiyetimizde erkekmiş 😊
Kardes2907 Esba2019 keyfini çıkarr 😜 inan yaşamk istemzsin 😂 benim 7 inci haftada başladı hiç durmaksınız özellikle sabahlar 19. Hafta halaa geçmedi hafifledi tabi.
Agg0207 Canım benimde hiç bulantı kusmam olmamıştı aslında sevin bence ama daha çok yeni hamileliğin 7. Haftalarda kusmaya başlayanda oluyor
Figennn Kardes2907 Bende aynen 8 de başladı, 19 olduk hala devam ama şükür eskisi gibi değil 😃 hareketleri hissetmeye başladım mı cnm
meerblau Ebruylmz aynen bende 18+6 oldum ama şu ana kadar hiç bulantı kusma olmadı aşerme bile olmadı 😊🙃
Ceydadefne1 6 haftama kadar cok istahliydim 7 girdim 22 haftaya kadar gece gunduz kustum sonra gecti 28 haftalik oldum sabah kusmalrim basladi simdi 32 haftaligim hala sabah kusma gece migde yanmasi cekiyorum
Mumu Esba2019 1 2 hafta sonra normalde baslar ama senin insallah hic baslamaz. benimde bulantim olmadı. herkeste olacak dyede birsey yok olmamasi daha iyi