elmaserkc21_ Kızlar cildim aşırı kötü makyaj yapınca falan da putur Pütür duruyor cildimi nasıl temizlenebilirim iyileştireblrm
Nskyhn elmaserkc21_ makyaj yapınca pütür pütür oluyorsa nemi eksiktir. Krem ile sürekli nemlendirin bı de tek kullanımlık peelingte çok işe yarıyor nem bombası garnier. Bı de fondöten seçimi de önemli
mavipapatyaa elmaserkc21_ surekli nemlendirici kullanin makyaj altina baz kullanin. Ozellikle c vitamini serumu ve Hyalüronik asit kullanin. Mewsim gecislerinde her zamanki gbi benmde kurudu makyaj pütürlü durmaya basladi. Ben makyajin altinada vitamin kullanıyorum porselen makyaj gbi duruyor.
mavipapatyaa elmaserkc21_ dedigim vitaminleri de zaten günlük düzenli kullanimda düzeliyor cilt tonu degisimi varsa da düzeliyor . Ve cilt gercekten parliyor makyajsiz.
Nskyhn mavipapatyaa c vitamini önerisi ve hyaluronik asit önerisi ? Bir de 15 gün sonra doğum var kullanabilir miyim her zaman?
mavipapatyaa Nskyhn garnier c vitamini aldim. Hyalüronik ise gratisin kendi markasini aldim. Hmm bide w lab da yüz nemlendirici cok iyi onu baz olarak kullaniyordum eskiden. Oda yüze iyi bakim yapiyor. Acikcasi bana göre w lap markasinin her ürünü ayri ayri iyi. Dönüşümlü kullanıyorum artik hepsini 😂
hemsiree elmaserkc21_ benim cildim de geçen kış öyle olmuştu ya felaketti. sonra bi siteden kore ürünleri aldım peeling, nemlendirici, serum, yağlar, maske vs ne bulduysam aldım cildimi hiç boş bırakmadım krem emildiği an tekrar sürüyordum düzeldi 2 haftada