FatmaAlya33 Ceila geçmiş olsun Allah bağışlasın yavrunuzu bende sanci sonucu hastaneye geldim 2 cm açıklık varmış yatış yapıldı bekliyorum bana da dua edin
Ceila FatmaAlya33 çok teşekkür ederim, amin 🙏 Sonlara doğru şiddetlenecek ağrınız, panik yapmayın, bol şans ve kolaylıklar diliyorum 🙏su gibi akıp geçsin inşallah
Ceila dilann22 bayıltılmadım ama kuvvetli bir iğneydi hafiften leyla oldum 😀 acı yok rocky modundaydım
Selmusqa Ceila ayy hayırlı olsunn biraz sancı çekme süreniz fazlaymış gözüm korkmadı değil ama bi insan dünyaya geliyor kolay bişey değil 😌hayırlı bi evlat olsun ğnşallah sizde hemen toparlanırsınız inşallah darısı başımıza 😍bir de devlette doğum yaptınız değilmi
Ceila Selmusqa çok teşekkür ederim amiiin inşallah 🙏 ben doğumhaneden çıktığım andan beri çok iyiyim. Hemoroidim olmasına rağmen beni zorlamadı. Özelde yaptım doğumumu. Darısı sağlıkla sizin de başınıza 🙏
Gkceko Hayırlı olsuuuun 😍😍 darısı bize inşallah 🤲🏻 O sancıda dikişleri hissetmediniz mi yoksa acıyı duydunuz mu? Birde devlette mi doğum yaptınız 🙈
Ceila Gkceko amin inşallah 🙏 Kesi atılmadan önce iğne yapılmştı, o yüzden hissetmedim acı. Özelde yaptım doğumu ☺️
Afra123 Oznur-aytac04 Bende aynı durumdayim ama ebeler o kadar tatlı ki doğumda da çok yardımcı olacaklar eminim. hangi ulkedesiniz acaba.
GUNESDUNYA Ceila şükürler olsun canım menim bebeyine sağ salim kovuşdun.hiçde karışık yazmadın.qayet iyiydin.şimdi taze annesin heyecanlısın.bu anlarını güzel yaşa…seninle beraber bende burada heyecanlandım.