Kizlar merhaba bide bn ilk doğum hikayemi anlatayım istedim,hem sorduğunuz sorulara cevap olabilir …Bn eşimle gündüz vakti doktor kontrolüne gitmiştim nstte hiçbir sancım yoktu sonra biz eve gittik bb eşime hurma aldırdım ,ondan yedim sonrasında benim saat 4,5 gibi sancım gelmeye başladı önce iki üç saatde bir geliyordu hafif şekilde sonra iki saatde bir sonra bir saatde bir yarım saatde bir 15 dakkikada bir sancılarım 5ile 4 dakikaya inene kadar bekledim sonrasında akşam 11de gittik doktora nişanım gelmiş 5 cm acilmam varmış beni hemen sancı odasına aldılar suni sancı verdiler hafif olarak üç serum yedim sonrasında doktor geldi suyumu patlattı heralde ikinci serumda patlattı tam o zamanı net hatırlayamıyorum ,sonra benim doğum başladı güçlü şekilde ikindim ikindim takı bebeğin kafası görünene kadar sonra beni çatala aldılar ağrım gelince yine ikindim ve kızım doğdu sabaha karşı saat 4:32de çok mutluluk verici bişey gerçekten normal doğum İnşallah herkese nasip olur korkulacak bişey yok sağlık açısından bir problem olmadığı sürece normal doğumu tavsiye ederim sguat sporunuda 37 haftadan itibaren yapmaya başlamıştım…🤗👣