Seymaben Kızlar abim tüp mide ameliyatı oldu o yüzden diyetisyene devam etmesi gerekiyor devlet Hastanesi’nde diyetisyen oluyor mu varsa nasıl randevu alıyoruz normalde özel takipliydi fakat uzağa taşındığı için kendi diyetisyenine devam edemeyecek şu anda🤔
Sumiire Seymaben dahiliye sen gönderiyolar diyetisyen bölümüne hatta bizim burdaki aile toplum merkezinde bile var bi arastırın bulundugunuz şehirdekinde varmı diye
durumom2022 Seymaben merhaba dahiliyeden randevu alsın abiniz onlar yönlendiriyor diyetisyene tabi varsa
Seymaben Sumiire bende oyle biliyorum ama abim annem devlette diyetisyen yon diyorlar o yuzden sordum 😘 teşekkür ederim kuzucum
Seymaben Summerwine zaten ozele takipliydi ameliyat oldugu hastaneye tasindigi icin uzak kaliyor 🤔 devlette varmi diye merak ettim buyuk ihtimal ozele devam eder yine galiba teşekkür ederim
benimmdunyamm Seymaben var ama direk gidemiyorsun ilk dahiliyeye gidiyorsun dahiliye seni yönlendiriyor çok ilgili değiller liste veriyorlar ayda 1 kontrol diyor
Seymaben benimmdunyamm teşekkür ederim ben iletiyim kendisine nasil isterse oyle yapar artik ister ozele gider ister devlete😘😘