Nuya97 Kızlarrrr şuan her an doğum yapabilirim fakat genital bölgemi nasıl sürekli temiz tutabilirim ağda hiç yaptırmadım korkuyorum hep jilet ve biliyorsunuz jiletle de almak koca karnımla zor oluyor ve kısa sürede hemen çıkıyor ne yapmam lazım siz ne yaptınız ne öneriyosunuz
Melegm0523 Nuya97 canım eşinden yardım isteyebilirsin yani bir tek ona helal o bölgenin açılması. Senin alman belki zor olabilir
Seyma0323 Canım benim doğumada daha var ama bir çok kişi eğer sancı başladiysa hemen banyoya girip gilet ile alıp çıkıyor diye biliyorum, ayna ile denebilirsiniz ya da eşinizden yardım isteyin🤭
Hanifekyr Jiletle almak cok zor göbekten bişey görünmüyor doğuma 3 hafta gibi bir süre var benimde ağda yaptırsam çıkar mı acaba o zamana kadar
CansuAmine Hanifekyr ben 3 hafta lldu yaptırdım suan 38 deyim doğuma kadar aldırma durumum yok sancum var çıkmaya başladı. Yaoacak bisey yok az da olsa illa ki çıkacak
advice Melegm0523 her şeyi dine bağlamazsanız çok iyi olur. Zira herkes sizin gibi dinine düşkün olmak zorunda değil. '‘bir tek ona helal o bölgenin açılması’' ….
bebekveannesiii Kleopatra- ya eldivenle almak kolayda onun için uzun olması gerekiyo😂bence asıl mesele uzatmak😜
Baymehal Hanifekyr hassas içerikli olanlar var ama bilmiyorum zararlı da olabilir ayy ben bi doktora sorym
Elifharbi54 Nuya97 bende hiç ağda yaptirmamistim korkumda vardı cesaretimi toplayip kuaföre gittim ve yaptırdım iyikide yaptırmışım tertemiz oldu ve çokda acımadı tavsiyem kesinlikle ağda
3babymom Nuya97 evel gün ağda yaptırdım çok rahat en iyisi bu sezeryandan sonra bir süre o bölgeye müdahale edemeyeceğim için de beni uzun süreli idare eder diğer dogumlarimda da aynısını yapmıştım
berceste5155 Nuya97 ağda hiç yaptırmadıysan kendini kasarsın sancıların başlayabilir bence jiletten devam et sancı geldiği zaman temizliğini yapar bir duş alır gidersin hastaneye doktorlar suyunuz gelse bile acele etmeyin 3 4 saat müddetiniz var diyor suyun gelse bile temizliğini yapacak kadar vaktin kalır. Eldivenle tek başına yapamazsın artık karnın çok büyümüştür diye düşünüyorum. Ben de 38 haftalığım ağdaya gideceğim eşime sen yapsan dedim cesaret edemedi ben zaten ulaşamıyorum mecbur kuaföre gideceğim