Senle1 Hanımlar 35+3 oldum ikinci gebeliğim ama halen makat geliş pozisyonunda bebegim en son dün akşam doğum salonunda bakıldı ters duruyo kafası midenin altında dedi doktorum ama niye halen doğum pozisyonuna gelmedi ki acaba dönmesi için ne yapmalıyım
Beyzanurss Senle1 35+5 im bizde aynı durumdayız ilk gebeliğim midemde çok ağrıyor bu yüzden galiba :( 40 a kadar bekleriz dedi doktor
Kleopatra- Senle1 Az kalmış, ama illaki pozisyon olur. Yatışı verildikten sonra bebeği pozisyon alan bir tanıdığım var. O yüzden belli olmuyor, tedirgin olmamak lazım.
Nare09 Senle1 32+5 iken kontrole gitmiştik. Henüz dönmemişti. Şimdi 34+5 de tekrar gideceğiz. Dönüp dönmediğine bakacak doktorumuz. Ama kendini germelerini ve tekmelerini daha farklı bölgelerde hissediyorum son 1 haftadır. Yani poposu yukarıdaymış gibi geliyor. Ya da ben öyle hissetmek istiyorum 😅
minikoglummm Benimde öyle mideme ve kalçama çok baskı yapıyor o bölgeler de çok ağrı oluyor karnım da sürekli taş gibi bu yüzden
Seymoshh Senle1 youtube de yoga eğitmenlerinin egzersizleri var bebeğin dönmesi için yapılan onlara bir göz atabilirsin