BurcuakirGlec Meltemm123 tuwalette yasıyorum diyebilirim 😒 33 haftalığım ve en başından beri böle 10 dakıka bir yapmama rağmen okadar çok sıkışıyorum ki sanki günlerce tuwaletimi tutmusum gibi Alışırsın korkma 😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Nadirekapucu Meltemm123 normal haftan ilerledikçe yerine oturmadan tekrar gideceksin 🤦♀️ 37 haftamdayım dakikayla gittiğim bile oluyor
dphnln Kızlar ben de öyleydim yaz boyu sürdü bu durum, 10 dk da bir tuvalete gittiğim oluyordu.. annem hep doktoruna sor diyordu, soruyordum ve hiçbir problem yoktu. Gebelik haftana bağlı normal diyordu doktorum. Ama annem hep şüphe içindeydi. Sonuç: 32.haftamda doğum yaptım ben. Doğum hikayemi paylaşmıştım 2 hafta önce, okuyabilirsiniz. Ortada hiçbir sebep yokken, riskim yokken.. Yani, demek istediğim şey, kafanıza takılan şeylere buradan cevap ararken mutlaka not alıp doktorunuza da bildirin. Her ihtimali düşünün. Tabi ki stres yaşamadan. Benim erken doğum riskim belirtim yoktu, ama böyle oldu.. Bazen önemsemediğimiz şeyler sebep olabiliyor, ya da hiç sebep yokken bebeğimiz erken gelmeye karar vermiş oluyor.. bebeğim de ben de sağlıklıyız çok şükür. Ama oğlumun kilosu düşük olduğu için küvezde hala.
Sakaryali54 dphnln rabbim saglikla kucaginiza almayo nasip etsn Sezeryan dogum mu yaptiniz ? Sanciniz mi oldu birden bire ?
dphnln Sakaryali54 Doğum hikayemi tüm detaylarıyla paylaşmıştım bir postta isterseniz ordan bakabilirsiniz. Evet mecburi sezeryan oldum. 😞 Hayır sancım yoktu başta, suyum geliyordu sürekli..