Ozge_5516 Prensessss bnm de 1 ay falan kalacak bn bursada annem samsunda yaşıyor o gelecek dogumuma inş 🙏🙏
ikizannesi17 Prensessss hastaneden çıktığım gibi yalnız olcam evdede ikizlerim var 2 yaş birde sezeryanla olcam buna da şükür de bence bır ayda gayet yeterli emin olun ikizlerde sadece 20 gün insan vardı yanımda o kadar sonra hep tek baktım☺️
Birgul Prensessss annem Trabzondaydı Pandemiydi gelemedi kayınvalidem yaşlı zaten, hastanede teyzemle eşim kaldı. Eve gelince de teyzem gündüzleri geliyordu akşamda eşim vardı. 3-5 gün sonra Kendi işlerimi yapmaya başladım zaten
busra1029 Benimkide 40 gün kalır gibi duruyor ben Gümüşhanedeyim annem Balıkesir’de gidip gelme şansı olmadığı için o yüzden bir süre yanımda inşallah
fatimahuseynova Prensessss yalnizdim hep baska ulkede yassdigim icin ama o gunleri dusunduyumde 10 gun falan olsaydi cok guzel olyrdu❤
Minisssko Sezeryan olucak olmama rağmen 2-3 günden çok kalmasını istemiyorum. Alışırsam eğer gittiğinde depresyona girerim büyük ihtimalle kendimi biliyorum 😂 O zorluğa alışmak istiyorum en başta
Minnacksevdack Prensessss 18 gün oldu doğum yapalı. 2 gün annem 2 gün kaynanam kaldı. Öyle idare ettiler bugüne kadar. Bugünden itibaren kalmayacaklar artık 🌸
Prensessss Biz aynı şehirde yaşıyoruz da geceli gündüzlü kalmasına gerek varmı acaba ilk hamileliğim tecrübesizim