Tlnefl Kızlar merhaba ben 35.haftama girdim karnım çok acıyor ve iki gündür biraz aşağıda sırtlan belden ağrılarımda var tabiki yalancı sancılar olacak ama böyle olup uzun süre bekleyen oldumu
kuzeymomsss Tlnefl nstye bakılması gerek bence. Benim 35 ağrım sancım yoktu ama nstde doğum sancılarım çıktı, alttan bakıldı açılma başlamış bebeğim kanaldaydı serumlarla durdurup ciğer geliştirici yapılmıştı
Melike464860 Tlnefl 35+2cyim bugün adet ağrısından bu tık ağrım oldu sabaha kadar Sabah gittim sancım çıktı serum taktılar şimdilik durdu eve geldim . Doktor 37yi anca görürsün dedi. Alt tarafıma çok baskı yapıyor kendini yittigini hissediyorum bebegin
Fasulyeninannesi- Tlnefl Ben 37+4 üm bel agrim geceli 2 hafta anca oldu bundan sonrada alt tarafimda agri basladi hepsine normal diyo doktorlar
Tlnefl Be şöyle bir durum var sürekli tuvaletteyim birden duyum boşalacak diye ödüm kopuyor üşüttüm mü enfeksiyon mu bilmiyorum kamp kurdum tuvalete . Önceden tekmeleri göğüsümün tam altında olurdu sertlik şimdi karnımın ortasında
Aslanbuse23 Tlnefl bende 34+1 im bende 2 gündür karnım taş gibi okuyor bel agrılarım oluyor benim göğsümün altına toplanıyor ama 😣 bende lavabodan çıkamıyorum bende korkuyorum valla ne yalan söyliyim suyum gelicek diye 🤦🏻♀️
kuzeymomsss Tlnefl ben zaten çok sık tuvalete gidiyordum,günde 3 4 litre su içtiğim için. 33 haftadan beri de bebeğimi aşağıda hissediyordum, sanki oradan çıkacakmış gibi
Melike464860 Tlnefl yani doktor düzensiz demedi sancın var dedi serumla durduruldu. Bundan sonra her an olabilir dedi
kuzeymomsss Tlnefl sizin tercihiniz tabiki. Bana serum takılmıştı sancılar için, doktorum her an gelebilir demişti. Bence gitmenizde fayda var