Öncelikle herkese selamlar 🤗 hamile kaldığım günden beri sürekli doğum hikayeleri okuyordum iyisiyle kötüsüyle kendimi hazırlıyor ve kesinlikle olumsuz etkilenmiyordum. Her şeyi ile normal ilerliyorduk oğlum gayet sağlıklı ve kanala girmişti, 38+ 3 iken çatı muayenesi olacaktım çünkü normal doğum için yapılması gerekiyordu ve 17 ağustos günü gittim doktora ultrason ile baktı önce gayet iyi iyice aşağı inmiş bebek her an doğum başlayabilir ebeye çatı muayenesi ol dedi. Ben de Ebenin yanına gittim muayene olmak için sonra beni hazırladı Tabii biraz gergindim Ama kendimi serbest bırakmamı söyledi dediği gibi serbest bıraktım hiç Canım yanmadı. Bana hissediyor musun diye sordu parmağı ile bir şeyi ittiğini hissettim evet dedim bu kemikten dolayı normal doğum yapamazsın dedi. Aslında her Kadında olan bir kemikmiş fakat Bendeki biraz eğriymiş bebek de kanala indiği için şu an kafası sıkışıyor dedi Hemen doktoru aradı. Bana anlattı durumu sonra ben de doktorun yanına çıktım Doktor dedi ki şu an bebek tamamen aşağıda sen çıkamayacağı bir yere doğru itiyorsun ve Tehlikeli olmaya başlamış bugün ya da yarın almamız gerekiyor çocuğu dedi. Tabii ben bunu Duyar duymaz ağlamaya başladım Çünkü normal doğum istiyordum fakat hiçbir şey çocuğumun sağlığından daha önemli değildi. Ben de annemi aradım ertesi gün olmasına karar verdik Doktora da söyledim 18′e Uygundur diye. Hemen anestezi uzmanı ile görüştük ve bana spinal ve epidural hakkında bilgi verdi ben de epidural tercih ettim sadece ekstra 1500 TL fazladan para verdik epidural için. 13.00 da alacağını söylemişti doktorum, anestezi uzmanı o zaman sabah 6 da kahvaltını yap güzelce demişti. Biz sabah kalktık kahvaltımızı yaptık sonra tekrar uyuduk eşimle 😂 10 da hastaneye gittik yatışımız yapıldı. Bekle bekle 14.00 gibi bir anda iki hemşire geldi gidiyoruz dedi ben şok geçiriyordum sanırım o kadar sakindim ki herkes çok heyecanlı ben cok sakin meger tansiyonum dusmus 😂 neyse beni aldılar ameliyathaneye ben duruyorum öyle bekliyorum herkes bir şeyler yapıyor biraz heyecanlandim ama hala sakindim. Sonra belimden iğne yapıldı ve epidural takıldı beni hemen yatırdılar. Bir anda uyustum ben anlamadım yani çok hızlı oldu. Sonda takılacak dediler hissetmedim bile yani hiç sonra doktorum geldi. Başlıyoruz dedi ama ben öyle bekliyorum 5 dk sonra oğlumun sesini duydum ve hiç ne bastirma ne çekiştirme hiç bir şey duymadım hem çok hızlı oldu hem de çok rahat🤗 hatta doktor başlıyoruz dediğinde hazır açmışken yağları da alın falan dedim öyle muhabbet çevirdik güldük derken oğlumun bağırmasını duydum 🥰 hayatımda duyduğum en güzel sesti sanırım ♥️ sonra hemen yanağıma koydular oglusum sustu 🥰 ve o an gerçekten anlatılamaz bir mutluluk bir duygu yoğunluğu çok farklı bir şeydi. Allah isteyen herkese nasip etsin 🥰 sonra bebegi götürdüler doktorum da çok güzel geçti dedi beni dikmeye başladılar bir yarım saat falan sonra ben de çıktım ve eşim bekliyordu beni onu görünce ağlamaya başladım dayanamadım 🥲 odaya gittim ve oglum oracıkta minicik yatıyordu o kadar güzeldi ki🥰 şimdi 25 günlük olduk ve kokusunu içime çekmeden duramıyorum çok güzel bir şey 🥰 bu arada ameliyattan 4 5 saat sonra benim uyuşukluk geçti ve yürümem için kaldırdılar esim ile beraber yürüdük ikici kalktığımda tek başıma yürüdüm ve çok hızlı toparladım ertesi gün eve geldik ve gece çocuğuma kendim baktım annemi uyandirmadim bile 🥰 Allah o gücü veriyor çok şükür ve hemen ayaklandim yatmadım yani 🥲🥰 eve geldik ertesi gün annemi de gönderdim o günden beri kendim bakiyorum çocuğuma çok şükür 🙏🏻♥️ sorusu olan varsa yanitlayabilirim artık happy Kids e geçtim tabi bu son postum olsun 🤗 herkese iyi doğumlar dilerim biraz uzun oldu kusura bakmayın 🥰♥️🙏🏻