Ayselcik 13 haftalık gebeyim ense kalınlığı 20 cm çıktı doktor test yaptı sizde böyle birşey oldumu acaba
TCTuernekolu Ayselcik benim 3.1 çıktı hem kan testi yaptırdım hem amniyosentez hepside negatif çıktı 3 den sonrası için doktorlar test öneriyor 2 normal bir ölçüm
Figennn Ayselcik Doktorun bsy demedimi canim 3 ten yukari oldugu zaman risk gorule bilir diye biliyorum
Ayselcik Figennn doktor 2 li testi yaptı olabilir dedi daum sendromlu olmayabilirde risk 2,5mmden sonra başlıyormuş ama bana öyle demesi kafamı karıştırdı test sonuçlarını bekliyorum
TCTuernekolu Ayselcik sonuçlar mı? Ben amerikada yaşadım için kan sonucum 5 güne çıktı amniyosentez 10 gün sürdü. Ense kalınlığını 14. Haftalıkken ölçtürmüştük şimdi 20+6 olduk
Ayselcik TCTuernekolu hayırlısı olsun banada ikili test sonrası olmadı amerikada yapılan kan testini önerdi sonuçlarım 3 güne çıkarmış 2 li test bekliyorum
TCTuernekolu Ayselcik seninde inşallah negatif gelecek herkes diyor nasılsa öyle kabulleneceksin diye ama öyle olmuyor insan yinede üzülüyor yaşamayan bilemez bu stresi sadece dua etmek geliyor elimizden senin için bol bol dua edeceğim
Ayselcik TCTuernekolu çok teşekkür edierim allah hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alöayı nasip etsin sağlıkla inşallah