hayallliiim Nilgunaksudizdar banada tam 12 de dedi canım ve etrafımdan ve posttan aynı şeyleri bende duydum ama doktorum iyi cihazı iyi ve bana yüzde 90 falan demedi pozisyon uygun cinsiyet net değişmez dedi 14+1 de gittim değişmedi 17+1 de gittim değişmedi sana büyük ihtimalle mi dedi nasıl söyledi
hayallliiim EmineDefneGokce evet sen bana benim kızın bacak arasıda böyleydi değişmez dedin 12 de çoğu değişir dedi ama sen çok emindim 2 kere daha baktı en son 17+1 de değişmedi🥰🤗
Nilgunaksudizdar girl_boy_annesi doktor kız demişti al işte sende erkek dedin napcaz şimdi kuzu ya 😂😂😂
Fatmaa97 girl_boy_annesi canım benimkinede bakarmısın rica etsem 11 haftalık https://resimyukle.io/g/deGRpLMgp2
Minikbiranneem Nilgunaksudizdar 12. Haftada doktorum büyük ihtimalle kız dedi bugün 17. Haftada tekrar gittim kesin kiz
Seda35 Nilgunaksudizdar pek sevinemedim o an açıkçası şok oldum inanamadım olabiliyor böyle şeyler burda çok şahit oldum 😅
Nilgunaksudizdar Seda35 bende çok duyuyorum ya geçen bir komşumuzda tam 3 aylık olunca söyle ben tahmin ediyorum dedi nasıl dedim dolunaya bakıp söylüyormuş nasıl oluyorsa artık oda erkek hadi hayırlısı olsun dedi hahahaha 😂😂 kafayı yicem az kaldı 😂
miraylihayat Nilgunaksudizdar Ay sorma bacım bende şaşırdım kaldım 🤔😂 nasip kızım vardı bir tsne daha geliyor bakalım iki kız anaası online 🤓
Pijamaskeliler Nilgunaksudizdar benim perinetolog baktığı için değişmedi yüzde 80 erkek demişti 12 de 18+0 yüzde yüz erkek 16.haftadada dikiş atılmıştı rahîm ağzım aciliodu o zamanda da erkek demişti renkli de gösterdi bariz belli erkek olduğu 🙈
Nilgunaksudizdar Pijamaskeliler benimde perinatolog baktı aslında ikili taramada söyledi kız diye, normal muayenemi olduğum doktorum haftaya bakacak bakalım ☺️
yksl-mert68 girl_boy_annesi Ay inşallah ya 13 aylık kızım var gönlüm erkekden yana ama hayırlısı olsun😍🥰 çok teşekkür ederim
Pijamaskeliler Nilgunaksudizdar muayne olduğum hiç bisey demio valla sadece iyi deyip geçiyor kadın uzun konusmuo aynı yerdeler birde diğeri ile oda prof oldu ama cihazı iyi değil bu perinetologda prof ama cihazı harika 😅 böyle idi 🤩
1erkekkannesiiii Nilgunaksudizdar 12. Haftada söyledi ikili testte kesin dedi detaylı olduk geçen gün hala aynı. Degısmedi 🤭 cok nadir degısıyordur bence kordonu pipi sanıyorlarmış ya da makinalar iyi olmadığı ıcın doktor yanılıyormus vs.. Allah herkesin gönlüne göre versin ❤️🫶
Nilgunaksudizdar 1erkekkannesiiii valla cihazlar çok iyiydi hatta elini parmağını falan baya net gördük izledik bir kaç kez takla attırdı doktor emin olmak İçin baya kız bu dedi ama işte bir sürü şey duyunca böyle emin olamıyor insan 😂