cansualisa Benimennembirmelek buzluktaki hiçbişi sevmiyorum koymuyorum sadece mısır var😀 Menemen salça yaptım kuşburnu marmelat erik tarhana o kadar😀
smallbaby Dilara556 maşallah afferin sana yeni evli olmana rağmen becerip bizler kadar koymuşsun güle güle yiyin ellerine sağlık kuzum
Dilara556 smallbaby amin inşallah sağılasınız Allah hepimize ağız tadı ile yemeyi nasip etsin inşallah 🥰🥰
elifuslu1002 Benimennembirmelek domates ropotta çektirip kaynattim poşete koydum haslamaliķ mısırla koydum poşetleyim tarhana çorbası koydum biberleri çiğ halde posetledim koydun hem fazla kalıp çöpe gidiyordu hemde kış için çok kullanışlı oluyor fasulye bamya patlican kavurdum koydum
Deletedmom_110 Sumiire zaten yaşadığım yer varoşlarla dolu bir yer🙄 normal yani şaşırmıyorum ne yapsalar 🙄geçen gün ucuzluk yeirnde baktım tanesi 10 TL idi bir 20 tane almayı düşünüyorum ama bebeğime güvenemiyorum kavonozu git al yıka temizle Menemen yap konserve yap bilmem ne annem e yaptırmayı düşünüyorum ama bakalım ya da doğrayıp poşete koyup atcam buzluğa en pratiği ya araştırdim öyle yapanlar da çok varmış dedigin gibi de yapmayı düşünüyorum bakalım canım hayırlısı ❤️🤍
Sumiire Deletedmom_110 Allah hidayet versin hepsine insan boş kavanozada kalmamalı yani ne bileyim yardım edeninn yoksa hiç kalkışma menemene falan at dolaba oda güzel oluyo hatta. Menemendeki ekşilik olmuyo
SaruMerve Benimennembirmelek canım domates sosluk menemenlik kavanozladım erişte kestik kuruttum patlıcan biber kurusu yaptım dolaba taze fasulye,bamya,barbunya attım ayrıyetten annem gille mantı ve sarma yapıp atacağız bide turşu tabiki sağolsun herşeyimde yardımcı oldu annem 🥰
Mamacita1 Benimennembirmelek Domates sosu yaptım konserve, taze fasülye, barbunya, haşlanmış nohut, mısır haşlayıp tanelerini ayıklayıp o şekilde koydum ve kırmızı kapya biberi hem yemekler için küçük küçük doğrayıp koydum hem de jülyen kesip koydum 😊
Amara_2019 Minigim38 sigara böreğini nasıl koydun canım ? Sarıp poşete mi koydun yoksa saklanma kabına mı koydun ?
Benimennembirmelek Amara_2019 sarıp direk poşete koyuyodum ben çıkarıp direk kizartiyordum çok güzel oluyor hemde pratik
Minigim38 Amara_2019 cok uzun süre koyduğum oldu benim unutmuşum hatta 10 ay geçmiş üstünden dün kızarttım😅
Amara_2019 Minigim38 oh afiyet olsun iyi bari bende yapıp buzluğa atim doğumdan sonra banada kolaylık olur
sunmomy Azizinannesi2 denedim ahhaah ama yok yani onun gibi olmuyo ve hamile olduğum icin aşırı moralim bozuluyo cok taktım bunu kafaya😅