Sumiire Benimennembirmelek dolmalık koymadım karnıyarıklık için alacalı soydum fırın tepsisine dizdim üzerini yağlayın kızarttım fırında soğuduktan sonra içlerini actım koydum pişirecegim zamanda buzlu bi şekilde doldurup pişiriyorum gayet güzel oluyo ama ince buzdolabı posetine değilde kilitli poşetlere koyuyorum onlar biraz daha kalın oluyolar dolap kokmuyo
busra14044 Benimennembirmelek dolmalık asla tavsiye etmiyorum patlıcanı bi tuhaf oluyor karniyariklik soyup yağlayıp fırına atıyorum soğuyunca dondurucuya atıyorum ben harika oluyor
Dilara556 Benimennembirmelek yok üstünü yağlıyorum karnıyarık olcaksa ortasını çiziyorum , sebze yemeği içinde küçük küçük doğrayıp yağlıyorum yumuşayınca alıyorum midede ağrıtmıyor kızartma gibi harika oluyor 🥰🥰🥰
Sumiire Benimennembirmelek ben küp küp doğrayıp koydum bebem aglayınca bütün koydum gecen bitmişti iki tane çıkardım azıcık buzu cozulunce rendeledim makarna yaptım taze domatesten farkı olmadı
Armess_loya Fasulye, dolma, kapya biber, domates , menemenlik, börek, haşlanmış nohut, barbunya, vişne erik, tavuk suyu, vs.
Baymehal Benimennembirmelek ben de hamilelikten sonra vakit vulamıcam diye sarma yaptım içli köfte yaptım domates attım biber attım bezelye nohut fasulye sadece kışlık için değil pratiklik olsun diye de birde sopan robota atıp poşetledim
Benimennembirmelek Baymehal bende sarma yapıp koycam cnm doğumum tam kısa girerken çok pratik olur içli köfteyi nasıl koydun sonradan bizi açılınca islanmaz mı
sunmomy Benimennembirmelek Kızlar ben bi tarif arıyorum. Kırmızı biberli salçalı bi kahvaltılık sos. Eski erkek arkadasımın annesi yapıyordu yani sormam imkansız. Deli gibi aşeriyorum ama tarifini hicbir yerde bulamıyorum var mı böyle bi tarif bilenler?? Bulgaristan göcmeniydiler bu arada baya garip yapıyordu
Sumiire sunmomy gecen denk geldim ismi farklıymış ama unuttum kapya biber patlıcan domatesi fırınlayıp blend ediyolar içine sarımsak sirke tuz şeker maydanoz ekliyolardı cevizde vardı sanırım ama cevizden emin değilim
Mucizemolsunn sunmomy youtube da bulgaristan sosu diye aratınca çıkıyor ,çok lezzetli bizim komşu da bulgar göçmeni,annem de yapmıştı 👌🏻
Kleopatra- Benimennembirmelek Patlıcan kızartıp koydum genel de. Karnıyarıklık dolmalık falan. Biber koydum aynı şekilde kızartma çok sevdiğim için. Fasülye falan koydum aynı şekilde. Annem de olduğum için şuan, anneannemle birlikte bol bol yaptık. Güzelce yemek nasip olsun.😂🌸
Minigim38 Benimennembirmelek yeşil fasulye Biber dolması Sigara böreği Poğaça Kıyma, sucuk içi Nohut Kuru fasulye Yeşil mercimek Yaprak sarması Karnıyarıklık patlıcan Doğranmış domates
Amara_2019 Minigim38 sigara böreğini nasıl koydun canım ? Sarıp poşete mi koydun yoksa saklanma kabına mı koydun ?
Baymehal Benimennembirmelek ıslanır ama sarma içli köfte normal köfte vs tepsiye koyup tek tek birbirine değmeyecek şekilde diziyorum sonra donuyor ve kaba alıyorum çıkarınca hiiiç sıkıntı yaratmıyor ıslak olması ise içli köfte ıslanıyor ama açılma vs olmuyor
Sumiire Benimennembirmelek patlıcanları çizgili soyup yarım saat tuzlu suda bekletip sonra yıkıyorum kuruluyorum fırın tepsisine dizip üstünü yağlayıp kızartıyorum soğuyunca içini açıp poşete tek kat diziyorum yiyecegim zaman buzlu bi şekilde içini doldurup fırına veriyorum canım başında bunları yapıyorum unutmuşum yazmayı
Aaaysee Sumiire acunun bi sözü vardır bilir misin hooaay masaAllah xhjdkxkxldkd ne güzel her şeyin hazır ya,patlıcanı karnıyarık için nasıl koyuyorsun acaba balım
Sumiire Aaaysee kız geçen sene Parama kıyıp çoğu şeyi almadım kışın pırasa ıspanak yemekten içim yeşillendi 😂😂 gerçi her sene yapıyorum ama bu sene tam teşekküllü girmeyi hedefliyorum kışa 😂 hemen tarif edeyim kuzu patlıcanları çizgili soyup yarım saat tuzlu suda bekletip sonra yıkıyorum kuruluyorum fırın tepsisine dizip üstünü yağlayıp kızartıyorum soğuyunca içini açıp poşete tek kat diziyorum yiyecegim zaman buzlu bi şekilde içini doldurup fırına veriyorum 😍
Aaaysee Sumiire ohh miss çok teşekkürler bebeğim hele ki ıspanağı duyunca hemen yapim hic sevmem xhjdkkdd sağlıklı günler de yemeyi nasip etsin Rabbim ellerine sağlık 😽💞