Gozdenur Kizlarrrr, Bi postta okumustum fiyatlari. Suan bulamiyorum. Avrupa yakasi istanbul avcilarda oturuyorum. Fiyati uygun nerde yaptira bilirim ultrasonu? Nisa hastanesi bahceli evler 460 tl demisti bu pahalima geldi bukadar vermek istemiyorum. Tekrar boyle bi post actigim icin uzgunum ama bulamadim o postu 😕
Glen Gozdenur ben cerrah paşa tıp fakultesinde doktor Ali benian a yaptırdım 122 lira internetten randevu aldım sende ona alabilrsin
Caglaaa Gozdenur 2 gün önce aradım ben bir kaç hastane Güneşli erdem 300 ( sadece perşembe günü bakıyor) Türkiye hastanesi 500 ( tek alıyor seni eş dahil kimse içeri giremiyor) Koç üniversitesi 450 ( 22+5 den sonra bakmıyor)
Busrahio Gozdenur canm ben bende bugün gidicem hayirlisiyla insallah. Cerrahpaşa Ali beye. Ama beşiktaşta baltalimani levent semt poliklinigi varmis orada ücretsiz 15 gun onceden hastahaneye gidip randevu alman gerekiyor bnm arkadasim 2 cocugundada oraya gtti fakat girmemle cikmam bir oldu nerdeyse cok yoğun soru bile soramadim demisti. Bnde oraya gidecektim ama cerrahpasa daha cazip geldi hem fiyati hemde internette okudugum kadariyla ilgisi guzelmis doktorun. Bugun gorucem artk bakalim. Hayirlisiyla insaallah.
Ezgimoms Glen merhaba görümcemde 122 TL'ye çektirdi ama yüzü vs belli değildi sadece ölçüm ve organlarına bakmışlar CD bile yok sizinki nasildi
Gozdenur Caglaaa aaa ben yeni 23 oldum. Bakmiolarmi belkrli zAman sonra? Senin arastirdiklarknda pahaliymis 🤦🏼♀️
Gozdenur Busrahio ya nasil randevu aliniyo bu ali benainden? 08-10 dan 11-10 a kadar tarih var hepside dolu. 11-10 dan sonrasina bakamiyorum
Reyyan1310 Cerrahpaşada erkenden mi randevu almak gerekiyor bende sadi konuktan randevu aldım bekliyorum ordada önce muayene sonra gün veriliyormuş
Busrahio Gozdenur internetten ama surekli takip etmeniz lazim randevular cabuk doluyor bn aksam saat 8 gbi falan randevu bulabildim 1 hafta onceden almıştım genelde aksam saatlerinde ve gece 11 12 lerde bakin
Busrahio Ve tek sıkıntı randevu saatinizde giremiyorsunuz. Sistemi nasil işliyor bilmiyorum ama bekleyenler var ve bnm randevum 10 bucuktaydi. Suan bekliyorum ve yardimcisi net bi saat veremediğini söyledi bakalim ne zaman alacaklar.