Ask_hosmus Rabianurbudak evet akşam ilişkiye girdik sonra gece sancılarım hafif hafif başladı sabah 10:30 gibi hastaneye giriş yaptım 8 cm açıklık vardı 12:22 gibi de doğurdum 😂
Nurcanatmaca Rabianurbudak ben 😄 bir gece öncesi ilşki olmustu. Açılmayı sağlıyor. Doktora gittiğimde 3 cm açılma olmustu. Ama seni yormayacak şekilde olsun sert değil 🤭
Misssitare Rabianurbudak Benimde 36. Haftada ilişki sonrası düzenli kasılmalarım olmuştu. Hastahanede yattım serum ilaç falan öyle durdu. Erken olduğu için tedirgin oldum, uzak durduk. İlişki baya tetikliyor bence
Ask_hosmus Aminegokce 3 dk da 1 geldiğinde gittim ama ben gitmeden 1 saat duş aldım kahvaltımı yaptım öyle gittim baya rahattım aslında eşimin ısrarı üzerine gittik daha önceden sezeryan olmuştum o yüzden gittik, hastane de 30 dk uzaklıkta 😂
bademomm Rabianurbudak Ne güzel herkeste etki etmiş bende ilişki yürüyüş merdiven in çık hurma hiçbişey fayda etmedi 35ten beri 3 cm açıklık var 38 bitecek ama gelmeyınce gelmiyor demekki 😂
Aminegokce Filiz_17 yok ilki normal bunda da normal düşünüyorum ama ilkinde acemilik çok çektim hemen yatış verdiler suni ile anam ağladı bunda elimden geldiğinde evde çekip gitmek istiyorum bi taraftan da yine ilki gibi olur diye korkuyorum 🤦🏻♀️
Esraraz Rabianurbudak korunmasız cinsel ilişki lazım spermin içerisindeki hormonlar serviksin kasılmasını sağlıyor yani rahim ağzının açılmaya yardımcı oluyor
Hilal_33 Rabianurbudak ben cumartesi ilişkiye girdim cumartesi yAni pazar gecesi sancım geldi daha yeni 37 haftalık olmuştum şu An 2 gün oldu doğum yapalı sezeryan oldum çok da ağrım var
Rabianurbudak Kızlar biz ilişkiye girdik sonra duşa girdim hafif bel agrım var 🤭dua edin doğurayım artık hamileliğim bayağı zor geçiyor
poncikella0707_ Arife2736 benim suyum geldi sabah ilişkiden sonra bugün doğurdum çok şükür Allahım herkese yaşatsın bekleyenleri bir avazda kurtarsın 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Arife2736 poncikella0707_ Doktor yasaklandığı sürece çoğu kişiye tavsiye ediyorum cidden işe yarıyor doğumu kolaylaştırıyor