Bilgekpn ben 34 de doğurdum kızımı şimdi 2.5 yaşında 15 gün kuvezde kaldı ağızdan beslenmedi midesine hortum saldılar bir ml 2 ml süt verilse bağırsakları sisiyordu yavaş yavaş alistirdilar işte 15 günde ama tabi yine çok zorluğunu çektim bağırsaklarından karnı semsertti hep sindiremiyordu 15 gün kaka yapmadigi oldu fitillerle zorla yaptırdım sana şöyle soyliyim 4 ayına kadar aşırı zorlandim sürekli ağlıyordu bağırsakları yüzünden sabah akşam ama sonra bağırsakları gelişti sanırım çok uslu çocuk oldu onun harici ciğerleride gelismemisti makineyle nefes aldirdilar ama iyi oldu bı şekilde o zorlu süreci atlattık biraz zorlu bir süreç olsada Allah’ım yardım etti emziremedim sütüm çok vardı emzirince enerji harcıyor diye sagiyordum sütümü içine protein karıştırıp iciriyordum sonra meme tutmasıda zor oldu biberona alıştığı için ama hepsini başardım onada alistirdim sabırla zamanla bir şişko oldu sırf anne sütüyle kimse inanmıyordu sadece anne sütü ictigine 😀 suyum geldiğinde çok çok korktum ama çok şükür bişey olmadı şimdi 2. Ye hamileyim erken doğum riskim var yine 29. Haftadayim biraz da gerileme var çocukta haftası covit oldum ondan sonra öldü iğne vuruluyorum haftalık hergun kan sulandirici iğne vuruluyorum artı öyle Allah büyük pek iş yapmiyorum kendimi yormuyorum bakalım inşallah zamanında gelir ama 34 e kadar gelmişsin ya korkma 2 3 hafta kadar dursa hiç hiç korkma daha