Zeyseee Kızlarrr 6.ayımızı geçtik kız bebek bekliyoruz mide yanması ve ekşimesi çok fazla var neler önerirsiniz özellikle gece artıyor
MinnieMouse Zeyseee kızıma hamileyken bana hiçbir şey fayda etmiyordu çok zordu. En sonunda doktor lansor vermişti mecbur kalmadıkça içme demişti ama mecburdum 😬 şimdi oğluma hamileyim soğuk süt içiyorum yatmadan önce, sadece o iyi geliyor.
Zeyseee MinnieMouse kız çocuğu olduğunda daha fazla oluyormuş diyorlar saçları çıkıyor ondan demişlerdi ne kadar doğru bilmiyorum
MinnieMouse Zeyseee onunla alakası yok canım. Eğer karnın çok çıkarsa içerden organların daha az sıkışıyor, benim gibi karnın fazla çıkmıyorsa içerde organlar isyan ediyor 😅
Kubraek Hala daha çekiyorum 37 haftadayım ne yaptıysam ne şurup ictiysek.gecmiyor kezzap dökmüş gibi yanıyor midem
simgekaya Zeyseee bende 27+4deyim canım. İlk aylarıma geri döndüm sanki 😄 saat 10dan sonra yeme içmeyi kesmeyi dene (su hariç) bebisler artık büyüme döneminde ve hareketli olduğu için mideye baskı yapıyorlar. Birde ılık süt içebilirsin .
Zeyseee simgekaya 10dan sonra yemeği kesince bu sefer gece aç uyanıyorum ozman birşeyler yiyincede sıkıntı oluyor bulucaz inşallahh bir yolunu😀