aysesultann Kızlar 7 haftalık hamileyim canım çok jelibon çekti hani böyle açık alıyorsun ya çeşit çeşit biraz aldım ve yedim ama bi günde bitirmedim hepsini az az yedim bişi olur mu acaba siz hiç böyle şeyler aşerdiniz mi 🥺
AngelKalkan aysesultann hamilelikte o kadar tüketilmemesi gereken şey var ki ne yiyeceğiz bilmiyorum ben yiyorum ama ye veya yeme diyemem sana . Azıcık bişeyden ölçümü yedikten sınra bişe olacağını sanmıyorum
Ebrulimomm aysesultann ben de bir kere yemiştim dediğiniz gibi çok canım istedi dayanamadım yedim , tabiki sağlıklı birşey değil keşke yemesek ama canınız istediyse bir kereden birşey olmaz düşüncesindeyim ben isteğinizi gidermiş olursunuz
aysesultann İnternette kesinlikte hamilelerin tüketmemesi gerekiyor felan yazmışlar korktum biraz ilk gebeliğim 🙈
ilaylayy aysesultann yani bende tükettim kolalı jelinin çekiyordu canım nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin tabi bence
gamzekck aysesultann ama sonuçta nefis bu aserme insanın canı çekiyor abartmadan yemenin bir zararı olmaz bence
aysesultann AngelKalkan evet gerçekten bende ne yiyeceğimi şaşırdım başka tatlı yiyemiyorum zaten midemi bulanıyor hemen bi tek jelibon bulandırmadı o kadar da kötü şey okuyunca internette fikir alayım sizden dedim
papatya_35 aysesultann Ben hiç kendimi kısıtlamadım doktorumda kendimi kısıtlamamam gerektiğini söylemişti. Sadece çok abartmayın normalde de her şeyin fazlası zarar ☺️
aysesultann papatya_35 şöyle söyleyim haribo standları oluyor ya ordan aldım karışık biraz paketin yarısı bile dolmadı 4 gün oldu hala yarısını anca yemişimdir oturup hepsini bi anda yemedim ama kötü hissediyor insan yine de zararlı bişi yiyorum diye 🙈
papatya_35 aysesultann Oturup 1 paket cipsi tek başıma yediğimi biliyorum 😅 o kadar takılmayın hamilesiniz sadece hasta değilsiniz kendinizi biraz rahat bırakın ☺️
gkbyza aysesultann bacım alkol sigara tüketenler var jelibondan ne olacak yaw 😅 tabi iyi yapmışsın az yiyerek tadına bak nefsin körelsin bişey olmaz zaten daha senden beslenmiyor bebiş
Ebruli91 aysesultann hayir ya hicbirsey olmaz sadece dikkat etmen gereken tek şey cig et yumurta yememek salam sosis sucuk tavuk balık vs bunları cig yememen lazim onun dışında herseyi ye.ic canim
MinikMucize63 aysesultann taştan yumuşak herşeyi yiyen ben böyle postları görünce istemsizce gülüyorum
Papatyaa_01 aysesultann yok ya birşey olmaz sanırım bende 9. haftamdayım aynen öyle açık aldım ve iki günde bitirdim baya yemiştim normalde pek sevmem jelibon ama sevesim tuttu :)
Minikanne17 aysesultann canınız çekmiş sonuçta ve kararında yediyseniz bişey olacağını sanmıyorum. Bende çok tükettim şükür bir sorun yok
siriniko2511 Afiyet olsun😊 1 kilo yemiyosunuz sonuçta sıkmayın kendinizi abartmadan canınızın istediğini yiyin. Sadece çiğ et sucuk salam sosis falan tüketmeyin