Zeynep0607 Kızlar selam doğumuma 1 ay kaldı hala kararsızım Yakın arkadaşım canyon kullanıyor hafif ve güzel aslında ama aynısını almak istemiyorum Önerebileceğiniz hafif yer tutmayan travel sistem bebek arabası var mı maksimum 3500₺ ye çıkabilirim
ayse3452 Zeynep0607 ben 4 baby aldım ınstgram sayfası turnahome ama yerıne gıdıp aldım yenıdogan paketı henuz kullanmaya baslamadım ama alanlar memnundu yanında park besık ve bakım cantasıda dahıl 2650 tlye almıstm su an ne kadar olmustur bılmıyorum ıstersen bı bak🌸💖
Kzncbsra Zeynep0607 ben baby plus canyon travel bebek arabasi aldim ebebekten gayetde memnunum kaliteli tavsiye ederim
heyzil06 Zeynep0607 sunny baby viper modele bak istersen ben 3400e aldım pusetle birlikte çok da güzel hafif kullanışlı 😍
nuryondem Zeynep0607 ben e bebekten kanz with me 2 anne yanı park yatak aldım aşırı güzel bişey ve 5 yaşına kadar kullanabilir denildi sinekliği ve alt değiştirme kısmıda var 2400 tl
Dugmeninaaannesiii Zeynep0607 E bebekten kanz d-go almıştık baya da kaliteli duruyo sağlam biraz ağır sadece henüz kullanmaya başlamadık 2500 e almıştık şuan fiyatı kaç bilmiyorum kullananlarda baya memnun bi bak istersen
1findik_kurdu_annesi Travel sistem pişmanlıktır 😅 bende ilk çocuğumda aldım ama aşırı pişman oldum. Yoyko elegance almıştım 6. Aydan sonra nuna pep aldım. Tavsiye ederim. Nunanın puseti diğer pusetlere göre büyük bence alınır 👍😅
AslanBebeginAnnesi Zeynep0607 Canım ben çok araştırdım çok soruşturdum artık bu işin uzmanı oldum diyebilirim ✌🏻😅😇 Vee dün şu arabayı aldık bebeğimize 😍 Çok rahat. Kesinlikle tavsiye ederim. Ama fiyatı 4.000 tl sorun olur mu 😟
AslanBebeginAnnesi Zeynep0607 evet mağazada deneyip aldık canım e bebekten. Öncesinde ben de burda tıpkı senin gibi post açmıştım bu arabayı çok önermişlerdi ona güvenerek gidip mağazada baktık gerçekten çok güzeldi 🥹😍
Damlaakayatr Zeynep0607 neden aynısını almak istemiyorsun hangisi güzel ve iyiyse ucuzsa onu al onda var diye neden almamazlık yapıyorsun ki
Zeynep0607 Damlaakayatr onun ki biraz deformasyon olmuş kullanışlı ama çabuk yıpranmış hem aynı olmasın yan yana geziyoruz çünkü ben sevmiyorum öyle
Zeynep0607 AslanBebeginAnnesi evet kuzum Ya baktım şimdi 2000₺ ymiş önce fiyatı şuan 4000₺ olmuş ama araba gerçekten çok güzel eşimle izledik o da bayıldı çok teşekkür ederim❤️❤️