hayalbahcem Kızlar dün normal kırmızılıktaydı ovülasyon testi az önce yaptım t çizgisi ilk defa bu kdr koyu oldu çatladığı için koyulaşmış olabilir mi yoksa hamilelik mi dicem ama bu kdr erken belli olmaz 8 gün öncesi dimi 🫥🫥
Tusami hayalbahcem ya ikinciye yumurtlama oluyor yada hamilesin, bir iki gün sonra erken gebelik testi yap istersen. Ama bu günü değerlendir yumurtlama ise kaçırma
Emedko hayalbahcem bugünü değerlendir mutlaka . Bende de böyle olmuştu. Adetime 3 gün kala böyle çıkmıştı. Bende değerlendirdim o günü. Adetim 20 gün geçince kanda öğrenmiştim hamile olduğumu. Kesinlikle yumurtlama bu .
Mavidunyamm hayalbahcem bugünü değerlendir eğer 2. Yumurtlamaysa her iki yumurtlama gününü de degerlendirirsen çift yumurta ikizleri oluyor 😍😍 biz yumurtlama görünce 3 gün üst üste değerlendirdik şimdi 38+2 yım 🥰 yani üst üste bişey olmaz kaçırmaman lazm
Papatyaa_01 hayalbahcem bende ovülasyonla öğrendim ama benim adetim 6 gün felan geçmişti aynı böyle t Çizgisi daha koyuydu şimdi siz erken yapmışsınız bilemedim 🤔
hayalbahcem Tusami ikinci yumurtlama diye dün değerlendirirken sağ kasığımda inanlılmaz bir ağrı oldu zor dayandım ilk defa da böyle gösteriyor bu test bugün yapayım yinede test
hayalbahcem Emedko eşimin sperm hızı düşüktü 3.aydayız bitkisel tedavi uyguluyoruz ama üst üste yapmak olumsuz olabilir mi acaba yarın mı denesek
Bfduam Emedko ikinci yumurtlaman mıydı, yoksa geç yumurtlama mı? hayalbahcem sancı olmadı mıyumurtlamada oluyor genelde ordan anlarsın? aydangn kaç gün varken öğrenmiştin?
Mfyy ben regl günüme 1-2 gün kalaydı sanırım aynı koyulukta çıkınca kan vermiştim pozitifi görmüştüm umarım sizinde vardır ama 8 gün erken biraz daha bekleyin veya kan verin en net sonuç orada çıkar
hayalbahcem Mfyy test yaptım smdi çıkmadı erken. Olsaydı çıkardı bnce de erken o yüzden yumurtlama günümdeyim diyorum şuan bi an öyle görünce n’oluyo oldum 😊
Sevda-123 Bu ay ilk defa mı yumurtlama görüyorsunuz. T çizgisi daha koyu çıkmış ben adete bir hafta kala yapmıştım ovulasyon testi ikiside koyu çıkmıştı 3 gün üst üste yaptım hergün daha çok koyulaştı sonra gebelik testi pozitif ti.
hayalbahcem Sevda-123 8 gün önce regl birer bitmezde yumurtlamam olmuştu dün yine test koyuydu bugün koyuluğu düne göre çok koyu gelince acaba mı dedim ama erken gebelik yaptım smdi çıkmadı kasette çıkmadı o yüzden çatlamaymış demekki bugünde
Cinarasil Hayirli olsun canim hamilesin benimde öyle oldu bur haftam var aynı şekilde yaptım bende de çok belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı dün gidip kan testi yaptırdım hamileymisim canim senin testin benimkinden daha belirgin çıkmış
hayalbahcem Cinarasil yok bu ovülasyon testi gebelik değil malesef 🥹 daha gebelik testinde göremedik. Hayırlı oldun sizinde sağlıkla gelsin 😍
aydangn Ben ovülasyon testiyle öğrendim hamile olduğumu. Sende normal test yap kuzu hamile olabilirsin
Mavidunyamm hayalbahcem evet iki farklı günlerde yumurtlama olunca çift yumurta ikizleri oluyor tabi ikisi de tutarsa 😍
hayalbahcem Papatyaa_01 bnmki karmakarışık oldu ama ilk defa bu kdr koyu gördüm belki de c çizgisi normalden silik çıktığı için bize koyu mu geliyor anlamadım ki olsaydı normal testtede çıkardı onda çıkmadı 🥲
Papatyaa_01 hayalbahcem normal testte çıkması için daha erken ama yani eğer istiyorsanız inşallah vardır bebiş 🤲 ama tam emin olmak için kan testi yaptırın bence yada mecbur bekleyeceksiniz beklemek sıkıcı ama başka çare yok :)