Kr41 2-3 gündür gündüz ya da bazen akşamları sol kasığıma hafif ağrı vuruyor. Ama şiddetli değil anlık. Rahim büyüdüğü için mi?
Serapppp61 Kr41 ağrıların olması normal canım. Ama için rahat etmesini istiyorsan doktoruna söyle mutlaka. Rahim büyüdükçe ağrıların olacak.
Baby905 Kr41 anlık birden giren ağrılar bu haftada normal karşılanıyor round ligament ağrısı diye adlandırılıyor hatta. Rahim büyüdükçe ordaki kaslardan meydana gelen ağrı.
Meltem99- Bende şuan 16+1 haftalık hamileyim. Bir haftadir bende kasiklarimda baskı ağrı hissediyorum çok kötü değil ama bariz hissedilen ağrılardan üşütmüş olabilirim diye düşündüm ama cuma günü randevum var doktora soylicem
Kr41 Meltem99- magnezyum eksikliği diyorlar.😏 Bazen bacaklarımda ağrıyor. Havalarda soğudu. Çorap giymek şart oldu. Galiba belki de üşüttük🤦🏻♀️😏 Bende haftaya cuma söyleyip magnezyumdan kaynaklı ise ilaç isticem 🤦🏻♀️
Meltem99- Kr41 bende demir eksikliği var o yüzden olabilir mi dunden beri çorap giymeye basladim havalar serinledi 😑
Kr41 Meltem99- 13 haftalıkken gittim doktor kız gibi dedi haftaya cuma öğreneceğiz tabi gösterirse kendini yoksa çatlıcam😂