Gulcann_ Berrin06 33 te yıkamaya utulemeye başladım şuan kiayfeti olarak hazır sadece korgo da olanlar var depent faln onları da koyunca tamam oluyor 34+1im
Burcu-2634 Berrin06 35 yıkadım ütüledim 36 da hazırladım 37 de kontrol ettim eksikleri koydum yarın doğurmaya gidicem az sonra tekrar bakıcam son defa 😊
Dilara556 Berrin06 herşeyi hazır 21 . Haftadayım yavaştan yıkadım . Ütüleme işini doğuma yakın yapcam . Niye erken derseniz gün içinde çok yorgun hissediyorum.ilerleyen haftalarda yapamam diye 😅😅
Sevgiiss Berrin06 33 olduk bakalım interntten eksiklerimiz gelsin ütü yapıp hazırlıcam 2 haftaya kadar 😄
Sinemkarq Bende bebişin cicilerini 2 gündür yıkayıp ütülemeye başladım kargodan gelecekler var bu hafta hazırlamış olurum herşeyi nasipse 35. Haftadayız 🥰
yagmurrrra Berrin06 32de kıyafetleri yıkadım ütüledim çantayı hazırladım eksiklerim vardı onları aldım şimdi 34+2 yim son bavula eksikleri koydum daha kapatamadım bavulu🤦🏻♀️ Ama iyiki eşyalarını yıkayıp ütüleyip asmışım 32de şimdi hiçbişey yapmak istemiyorum 🫠
Berrin06 yagmurrrra gerçekten öyle mi oluyo yaa ben şuan ki Halime bakarak ilerleyen zamanlarda yaparım diyorum 😊
Gmzbiri Berrin06 30 da kıyafetleri yıkadım ütüledim 35 te çantayı hazırladım. Aslında daha da erkrn hazırlanabilir insana bi yorgunluk halsizlik geliyo hafta ilerdikçe hem de eksik çıktıkça eklemek adına rahat olur diye düşünüyorum
3prens1prensesmom Berrin06 30+3 haftaligiz 2 hafta once hazirladim kaldirdim okul telaşi ile cok yorulurum zorlanirim diye🙊
yagmurrrra Berrin06 valla yapın bence kalsın zaten mutlaka eksik çıkıyor onları alayım derken ben hala kapatamadım bile😂 her hafta yeni sorunlar ağrılar oluyor valla🤦🏻♀️
Feyza-nur Berrin06 evet 30 dan sonra ağırlaşıyor insan bir kaç parca birseyler hedıye gelmişti mesela onları yıka ütüle baya zorlandım iyiki herseyı erken yapmısım demiştim
Sinemkarq Berrin06 ağırlaştık tabi ister istemez ama yardımcı pek kimse olmayınca iş başa düşüyor mecbur hazırlıklar ☺️
Berrin06 Feyza-nur bende 33 olucam canım bişey yapmak istemiyo çabuk yoruluyorum benim daha hazır degil yıkamadım bile kıyafetleri sizler böyle değince yapayım dedim şimdi 🥰