melegimibeklerken Bebeğin eşinin aşağıda olması tehlikeli mi? 3 gündür göbeğimin alt tarafı ağrıyor bundan olabilir mi?
ZeynepSare melegimibeklerken benim de aşağıdaydı ve yaklaşık 2ay istirahat ettim eğer aşağıda olur da doğum kanalını kapatırsa zorunlu sezeryan yapıyolar ama bebek büyüdükçe de eşi zamanla yukarı çıkıyor benim ki öyle olmuştu
shdemir melegimibeklerken Benimde öyleydi 3 haftada düzeldi canım endişelenme agır is yapma yat dinlen Allahın izniyle bisey olmaz en fazla normal doğum yapamazsın buda sorun teşkil eden bişey değil bebeğin iyi olduktan sonra
caglacaglar melegimibeklerken benim de 14. haftamda kanamayla birlikte esininin asagida oldugunu ogrendim cok sukur gecti. zamanla yukariya cikiyor zaten. eger cok asagida olursa kanaman olabilir ama geciyor korkma
Aslihan Benimde sizin gibi bebeğin eşi aşağıda ama doktorum 22. Haftaya kadar tam anlamıyla birşey söylemem doğru olmaz dedi çünkü toparlama ihtimali oluyormuş
humaninannesi61 Benim de aşağadaydı düzeldi. Bir tanıdığım var o da 33 haftalık düzelmedi hala aşağada. Doktor büyük bir ihtimal sezaryen demiş🤷🏼♀️ Sanırım kişiye göre değişiyor. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin🙏🏻