Dogukoo Minikmucizelere kişiden kişiye değişebilir ama ben kalbi durdugu için kürtaj olmuştum yaklasık 20 25 gün sürdü az az 1 2 gün durdu sonra adet kanamam oldu. Bazıları lohusa gibi 40 gün sürüyormuş öyle duymuştum
masal1612 Minikmucizelere bnden olucam yarın nasipse biraz bilgi verırmisin hemen cıkolıuomu hastaneden acıyomu bide agrı falan
Minikmucizelere Dogukoo o zaman normaldir heralde benimde peki hemen sonrasında adet olmussunuz ya nadi anladiniz adet oldugunu ben devami geliyo sanardin heralde😅
Dogukoo Minikmucizelere az gelmeye başlamıştı ped takmadım 1 gün falan iç çamasırım da lekelenmedi sonra kasıgım agrıdı adet kanaması gibi birden bol bol gelince anladım 😄😄 benim adetim o şekilde başlıyor o yüzden ayırt edebildim zaten 5 6 gün de o sürünce emin oldum
Minikmucizelere Elifs15 evet kurtaj olacagim gun 3500 du 13 gun sonra 300 lere düşmüştü ucuncu kan verisimdi gayet iyi düştü kan vermene gerek yok artık dedi doktorum bitti artık çok şükür kanamam 3 gün önce 16-17 gun falan sürmüş oldu kanamam