Tubalin Kızlar bebeğe kilo aldırmaz için yemedigim birşey kalmadı. (Muz, yumurta ceviz badem kaşar pekmez süt ayran hurma daha neler var da ) ama 36 haftalık kızım 2445 kilo güzel deneyimlerinizi bekliyorum ❤️
Aysehatun Tubalin protein agirlikli beslenmelisin canım balık,kırmızı et,organik yumurta,süt,peynir,yoğurt bunları bolca tüket ekmek hamur isi tatli bunlar sana kilo yapar son zamanda bebeğe değil
Tubalin Aysehatun canım süt yoğurt o kadar yiyorum ki hele haşlanmış yumurta et yemiyorum sadece oda malum korkuyorum nereden Alican guvenilir
Tubalin Prensesim12 sağlıklı olsunlar öncelikle ama etrafta görünce 3 kusur bebekleri kendime bakıyorum yani
Bilgemsi 34+2 de benimde 2290gr dı. Bana da az geldi ama doktor normal dedi. Bakalım haftaya 36+3te gidicem kaç kg oldu acaba :(
Tubalin Bilgemsi özele gidiosan özellikle şişman bebek istemiyor Dr normal doğumda çünkü kimse risk almak istemiyor hemen sezeryanla onların işine geliyor az olması inan
Aysehatun Tubalin anladım canım benim balık ye o zaman dikkat et onada taze olmasına bende 35+0 iken 2750 gram 49 cm idik şimdi 35+2 olduk haftaya 36+0’da tekrar kontrolumuz var
hilalela slm ben 26 haftamdayim doktor 1 hafta geriden geldgni soyledi 985 grmdi bebegim moralimi cok bozdu bu seferde iştahtan kesildim ne yapmam gerekiyor nasl kilo alir bebegim..
Tubalin hilalela benim kilo alma takinyim vardı başından beri yiyordum evet ama ekmek su bu değil sağlıklı şeyler mesela yoğurt sürekli yerim süt öyle sen şimdiden sıkı tut benden sana tavsiye muz kaşar pekmez çok ye
gamzeliv [bilinmeyen] öyle mi 😍ben 36+6yım 3200 dedi dün bklm hayırlısı son haftalarda duruyor kilo alma DİE duymuştum yanlıs mı acaba
hilalela Tubalin muz kasar pekmez sut bunlari cok yiyorum ama yinede 1 hafta geriden geliyor dedi doktor😔😟strese girdim