syrlmz Merhaba hanımlar, 40.haftadayım 1 cm açıklığım var. Aranızda 1 cm açıklıkla suni sancı alıp normal doğum yapan var mıdır?
Utkulu1 syrlmz ben 2 cmle suni sancı almıştım 16 saat sonunda 4 cm olmuştu. Açılma ilerlemedi çocukta aşağı inmemis o yüzden sezeryan oldum
Bebitooo syrlmz bende yarın 1 cm Alicam inşallah açılma olur okuduğum kadarıyla o belli olmuyor canım yapıyla alakalı bir arkadaşım sıfır açıklıkla 8 saatte doğurdum dedi
Bebitooo syrlmz dua edelim de inşallah hızlı olur açılmamız o kadar sancı alıp sezeryan yapmak çok kötü olur ki
Fundaaaaa syrlmz ben aldım çok güzel ilerledi açıklığım ama bebem kanaldan aşağı kendini itmeyiniz kalp atımları da düşmeye başlayınca mecbur sezaryene alındım 7.5 cm açıklıkla 🥲
Egemen_ozgur_annesi syrlmz 2 cm ile almıştım canım. Bir gün önce akşam suyum gelmişti ertesi gün de açıklık hiç artmadı ama ben suni sancıya 2 saat anca dayanabildim zaten hiç suyumda kalmamıştı sezeryan oldum
nadrun Ben varım batta benim açıklığı bırak rahimde yumuşama bile yoktu 18 satte doğurdum uzun oldu zor oldu ama doğdu yani 😊
mhrmom syrlmz herkeste farklılık gösterir. Benim sabah 1cm idi kendi sancımla akşama 4 cm oldu (suni sancı almadan) gece 3te doğdu minik kızçemm😊
mhrmom syrlmz bol bol yürü ve ayaklarının üzerine çömelip ileri geri hareket et faydası olacaktır. Ben öyle yaptım 5 yürüsem 1 otururduk mesela
acemianneinci 2 cm açıklıkla suni sancı alıp normal doğum yaptım ben 10 saat sürdü ama normal oldu 😀 suni sancı nasıl derseniz berbat tabikide ama sancılar olmayıncada normal doğum olmuyor tabi çekicez mecbur
Beyazanneweww Beyazanneweww gece 3 te almaya başladım sabah 9.45 de doğum yaptım tanı zor kendı sancım yetersiz olunca 40+5 olunca doktorum bundan sonrası suyun azalır riske atarız bebegı dedi sabah 7 de gidicektim normalde doğuma ama gece sancım olunca dayanamayıp gittim yorucu oluyor ama oluyor ben yürüyüş yaptım sadece akşamları birde son zamanlar yürüyüş sonrası merdiven çıktım abartı yürümedim doğumum benden dolayı zor oldu sabah 6 da açılmam 6 cm olmustu sonrası daha hızlı ilerledi