Yasemindemirtas Kızlar her günlük pedi kullanamıyorum alerji yapıyo ;( kullanıp memnun kaldıgınız bi ped var mı ?
Muhammedamine Yasemindemirtas ben kotex parfümsüz olan pedi kullanıyorum 40 lı 6 tl sanırım ben memnunum bir sıkıntı yaşamadım
Ygmr0334 Yasemindemirtas sık çamaşır değiştir baktın koku ve akıntı çokluğu sıkıntı var günlük pedi saatlik kullan nasılsa tuvalete sık çıkıyorsundur tavsiyem bu
BraAkayBulut Yasemindemirtas Canım doktorum gebelikte günlük pedin kullanılmasının zararlı olduğunu hava almayı engellediği için enfeksiyona sebebiyet verdiğini söylemişti .. pamuklu çamaşır giyinip sık sık değiştirmek en sağlıklısı imiş bence sende kullanma mecbur kalmadıkça
Yasemindemirtas Deletedmom434 canım cok akıntım geliyo bide fitil kullanıyorum o geliyo :( sürekli değiştirsem bi sorun olur mu acaba
Mela Bebeklere kenarı geçili ağız mendili diye satılan bezlerden 4 paket aldım içinde 3 er tane var onları 2 ye boldumm temiz yıkayıp utuluyorum ve onları kullanıyorum ped zararlı diye biliyorum zaten bu donemde daha dikkatli olmamiz gerekiyor en güzeli eski sistem temiz yıka Ütüle camasirlarimi bile iyice utuluyorum. Daha kuru hissediyorum böyle ped o kadar içe çekmiyor ve koku yapıyor ve hijenik değil yinede siz bilirsiniz
Yasemindemirtas Mela ya akıntım cok geliyo rnfeksiyon olmusum günde kaç krre degistirdigim belli değil cigerim soldu yıkamaktan artık. Her gün çamasırda olmuyo nerdeyse her gün sadece iç çamasırı yıkıyorum.
Yasemindemirtas Ygmr0334 akıntım cok fazla geliyo canım bide fitil kulanıyorum o geliyo. Başa çıkmıyo degiştirmekle sürekli bende senin dediğin gibi yapmayındüşünüyorum sürekli değiştirmeyi. Her gittigimde yenilerim.
BraAkayBulut Yasemindemirtas O zaman pamuklu bezlerden temiz yıkayıp çamaşırının üstüne koy canım ufak ufak kesip kullan at şeklinde
Elcnerdgn Yasemindemirtas canım benimde cok akıntım var hemde öyle böyle değil. Ama çamaşır daha iyi işte yapacak birşey yok. Günlük pedler idrar enfeksiyonunu cok tetikliyor
Kbrmrt Yasemindemirtas 2 kat kağıt havlu koy. Hem çamaşırına leke ve koku geçmez hem de akıntının durumunu kontrol etmiş olursun. Ben hamileliğimde günlük pedleri bıraktım.
muhteriz Gebeliğimden önce bende kullanıyordum kotex veya orkid alıyordum çok rahat oluyordu ama sonra idrar yolu enfeksiyonum çıktı onu daha fazla tetiklemesin diye bıraktım şimdi de sık sık çamaşır değiştirmek zorunda kalıyorum burada bir arkadaş yazmış bebekler için satılan pamuklu mendilleri kullanıyormuş onlardan alıp deneyeceğim en azından elimde yıkamak kolay olur
Nnzhktt Yasemindemirtas canım bende hergun günlük ped kullanma ihtiyacı hissediyorum fakat sağlıklı değil ve enfeksiyona bu kadar açıkken vücut korkuyorum kullanmaya büyük boy dikdörtgen pamuklar varya ben onlardan kullanıyorum baby me bebek temizleme pamuğu diye aldım e bebekten