Anneadaylari34 Kizlar 8 haftalik hamileyim yeme içmeye dikkat etmeye çalışıyorum fakat bazen istemeizce canım sağlıksız şeyler çekiyor ve dayanamayip yiyorum sonra da icim icimi yiyor sanki bebegime kötü bisey yapmışım gibi? Aynı durumu yasayan varmi? Bisey olmasından korkuyorum zaten çok panik bi insanım
Deletedmom_8 Anneadaylari34 bebeğe değil ama kendinize kötü bişey yapıyor olabilirsiniz. Çünkü direkt kilo olarak dönüyor o sağlıksız şeyler vücuda 😂 olabildiğince dikkat etme taraftarıyım ben özellikle ilk haftalarda. Sonlara doğru kilo alımı artıyor. Bebek içinde elbette sağlıklı şeyler yemek daha önemli. Ama ara soda hangimiz kaçamak yapmıyoruz ki 🤷🏻♀️ Aşırı abartıp çok sık olmadığı bir kaç ayda bir olduğu sürece doktor bile izin veriyor zaten
Egesr Anneadaylari34 başlarda dikkat edin ki hem gebelik şekeri olmaması açısından hem doğum sonrası kilolarınızı rahat vermeniz açısından
Ebru-EY Anneadaylari34 kız sakin ol yA. Abartacak bişey yok. Hiç bişey olmaz. Sadece belli başlı şeyler dışında herşeyi ye gitsin. Herkes sağlıklımı beslenebiliyor sanki. Bebek senden kemiriyor zaten. Sen Yesende yemesende. Bu kadar eziyet etme kendine. Sıkma canını. Sofrandan süt yoğurt yumurta eksik etme sadece. Bebeğe çok faydası var. Onun haricinde tabiki canın çekecek tabiki yiyeceksin. Bu durumu çok hassaslaştıemaya gerek yok. Sen iyi hissedersen oda hisseder. Sakin ol yA. Canın çekerse ye hamburger mesela. Nolcak canım. Herkes yiyor emin ol. Ben normalde pizza yemem 7 aylık hamileyim pizza aşeriyorum 😂 hamilelik bu. Sıkma kendini bu kadar hiç bişey olmaz Allah’ın izniyle
Oslemasel Ye canım ya ilk 3 ay nerdeyse her şey yedim, ilk 3 ay yediklerinden bebek beslenmiyor, deponu kullanıyor. Zararlı yiyecekleri biliyorsun zaten onları yeme yeter
mylittlebabym Belki doğru değil ama iyi pişirerek sucukta yiyorum, ciğerde yedim, kelle paça da yedim, cipste yedim. Ama hergün hergün değil tabiki, abartmadıkça canımın istediği her şeyi yerim. Hayatımda kesin katı kural ve yasaklara yer yok.😊