HSena38 seyma48 Kayserideyim ben iki hafta oldu çıkalı bende cok istiyordum manavlar getirmeye başlamış 🌸Bulursunuz insaAllah 🌸
Yesim_islamoglu1 ipekmom_ Çok teşekkür ederim canım benim Allah razı olsun bulamazsam sana haber veririm 💕😍🥰
Yesim_islamoglu1 Mrvvmrvv imrenaydin Teşekkür ederim bizim buradaki bimde yok. Esimin çalıştığı yerde var sanırım bugün belli olacak sagolun
Yesim_islamoglu1 Nihal90 Benim olduğum yerde ki nom Nihal90 Çoğu kişi bimde var demiş benim burada yok ama siz bi bakın isterseniz
Yesim_islamoglu1 Rabia_zeynep61 Allah razı olsun düşünmeniz yeterli çok mutlu oldum ama çok sagolun. Eşim bugün bakacak belli olur bulup bulamadığı 🥰🌸🌻🙈
Rabia_zeynep61 Yesim_islamoglu1 rica ederimm, amin cümlemizden inşAllahh 🌺☺️🥰 ay inşAllah bulabilmiştirrr🤗🙈
cerenimmo Yesim_islamoglu1 Pazar tezgahlarına gelmiş ama bir bak istersen yada dondurulmuş sebze bölümünden alabilirsen eğer tad olarak aynı denendi onaylandı😂☺️
cerenimmo Ecezrl ekşi yiyorum bende hep tatlıyla çok aram yok çikolatadan tiksiniyorum. Et kokmadığı sürece yiyebiliyorum ama tavuğun görüntüsünden bile tiksiniyorum söylemesi ayıptır annem sote yapmış tabakta görünce ağlamaya başladım 😂🤦🏼♀️
3MelekAnnesiiii minigiminannesi03 sen ne diosun yaa yemekleri falan o yapio 🤣🤣 dün canim kizartma cekti gecti mutfaga kabagibi patlicanini patatesini ozenle nasi yapti varya anlatamam🤣🤣 temizlik falan artik onun elinde . Bi kez dusuk yaptim oda cok korkuyo bisey olur yine diye hic bisey yaptirmio kuzum ya🤗🥺
minigiminannesi03 3MelekAnnesiiii eşime yaptirmam asla yemegi güzel yapar ama benim canım sıkıldığı için kendim yapiorum yemeklerimi ev temizliği ortak
3MelekAnnesiiii minigiminannesi03 bazen yapmalari faha iyi dinlenmemizde lazim 2 cocuk daha var bende aksama kadar pilim bitio oda isten gelince bakio halime yoruldum saolsun yardim edio hayat musterektir saolsun hic yormaz beni
2baby1moms hambostanimEymen walla ben meyve odaklıyım en çok meyve çekiyor canım kocam da sağolsun getirir istersem