Harika178 Gece sağa sola dönerken karnıma aynı bıcak saplanıyor gibi oldu, ama şuan yok sadece dün gece uykumdayken oldu ve hissettim normal mı acaba 14+1
AhseninAnnesii Harika178 havalardan mi ya anlamadim bende dun ikindiden aksama kadar öyle oldum. Igne batar gibiydi. Herkes rahmin genisliyor ondan olabilir dedi. 20+4 haftaligim. Yani suan agrim yok. Sizinde pyle bir durumunuz olmus olabilir. Agrilariniz olunca dinlenin dinlendiginizde geciyorsa bir sıkıntı yoktur.
aysee_aktass Harika178 ay bana da oluyor sürekli sanki doğuracam gibi sancılı oluyor 😄 ama sanırım sebebi gaz korkma bisey olmaz sadece çok yavaş hareketlerle pozisyon değiştir
Harika178 aysee_aktass aysee_aktass aynen yatışım zaten bi sağ bi sol ama dönerken bıcak saplandı resmen 😂
Harika178 Ahuum yüz üstü yatıyordum normalde hep, ama zorlanmamak adına kendimi sağa ve sola alıştırdım 😊
Harika178 DevriminAnnesi dedim ben daha kücüğüm ya 14+1 iz daha korktum biraz ama internette de okudum normalmiş allahın izniyle 😊
Sedaduru Harika178 dayanırsın dayanırsın canım kayısı suyu al her gün 2 bardak iç ben öyle yapıyorum çok iyi geliyor
Pembegul90 Harika178 kızlar benim sizlere sormak istediğim farklı bir konu var şu an 21+5im doktoeum detaylı ultrason yaptırman gerek dedi ve aşırı derecede pahalı bütcem biraz yetersiz kalıyor yaptırmasam bir problem olur mu ya da tavsiye verebilir misiniz
Ozlmalbayrak Pembegul90 Bağcılar Şafak hastanesinde 550 liraya yaptırdım git yaptır ilerde karşılaşacağın bi durum olursa önceden önlemini alırsın
Pineapplee Harika178 yani bahsettiğiniz olay bizim günlük rutinimiz ama biz son haftalardayiz 😂 sizin haftaniz çok erkenmis bi sorun yoktur bence ama içinize sinmezse bi doktora sorun ☺️ Ben o haftalarda günde 10 kere kustugum için heryerim sabah akşam ağrırdı öğürmekten 🤦🏻♀️
Harika178 Pineapplee mide bulantım yok cok şükür de ilk kez oldu öyle korktum da ağrım yok ama cok sükür