Selma17 Bugün 3 gün oldu göbek deliğimin altında kasıklarımda adet sancısı gibi Ağrı batma var ayakta , otururken veya yatarkende devam ediyor sizde yaşadınız mı böyle bir durum
Ahuum Selma17 Korkma ama doktora gitmelisin acile gidersende abart biraz aşağıdan baksınlar . Bende oluyor ama bende rahim kısalığı var
Azra41 Selma17 Yaşadım ya enfeksiyon vardır yada bebişin assagida olduğu için baskı yapıyordur bide rahim olcune baktır rahimde kisalmada olabilir .. Gerizekalı kendi doktorum enfeksiyon enfeksyon dedi anneme geldim İst doktorum rahimin incelmiş bol dinlenme iş yapmıcaksin dedi .. Aman dikkat ..
Selma17 Fatma0090 bugün gittim ağrı devam edince bebek gayet sağlıklı erken doğum belirtisi yok dedi gaz sancısı olabilir dedi magnezyum verdi
Selma17 Mlstpcuoglu yok sadece karından USG ile baktı hareketleri suyu ve yeri iyi dedi vajinal bakmad
Selma17 Fatma0090 ama ağrı ve toplanması devam ediyor magnezyum verdi belki o rahatlatır diye umut ediyorum
Fatma0090 Selma17 inşallah canım 🤲🏻 bana da verdi de magnezyum içtiğim ilaclar o kadar cok ki iki ilaca ara verdim antibiyotik bitince başlıcam cok agır oldu hepsi bir saatlerini bile sasırdım artık
mayra Selma17 bende 21 + 3 oldum bugün, bende de var canım aynı ağrıdan bugün kontrole gittim herşey yolunda dedi dr çok şükür
Selma17 mayra bugün biraz daha azaldı dün magnezyum başladı doktorum onun mu faydası oldu yoksa gaz sancısı miydi anlamadım bugün biraz daha iyi düne gore
Puding Selma17 benim de oluyor çokta idrara çıkıyorum tutmakta da zorlanıyorum bi de yatakta dönerken içim kopuyor sanki doktorum izinde perşembe günü de perinatoloji de muane olacağım için gitmedim doktora daha çünkü muane ücreti 300 tl perinatolıjiye de 1000 tl vercem tek seferlik detaylı ultrason için
Selma17 Puding benimde pazartesi ayrıntılı USG , sık idrara gitmeyide bebek büyüdüğü için idrar kesesine baskı yapıyor normal dedi
Muallimme Puding doktorunuz ne dedi yatakta dönerken ağrıya suan beni de cok rahatsiz ediyor soruyorm normal diyor
Fatma0090 Selma17 senin gene az bacım bnde hap iğne karısık midem delindi sanrm ilaclardan böbreklerim de bilmiyorum ne durumda 🤣
Puding Selma17 afedersin bacışkoda ben gidene kadar çamaşırım ıslanıyor o nasıl baskı o zaman tepeniyor benim ki 🤭😂 yarın detaylı usg benim de çok heyecan yapıyorum nedense 🥰