D__bayldz 30+3 haftalık olduk ve kendimi hasta etmeyi başarmış durumdayım burun akıntısı burun tıkanıklığı ve boğaz acisi var ne kullanabilirim yardımcı olacak olan herkesi yardıma bekliyorum 🙏🏻 canım zaten ağır bir de bunlarla baş edemiyorum 😥
Emily37 D__bayldz geçmiş olsun.Mutlaka doktora gidin önce çünkü ilaç vericektir üşütme için.Birde evde ıhlamur için zaten biz hamilelere başka bitki çayı yasak
Ebrucekin D__bayldz bende 27 haftalım üşütmusum çok güzel sadece boğazım ağrıyor üzerimde yorgunluk çocuk calpolu içtim biraz biraz etki ediyor ama bişi olmaz inşallah ya sonuçta hapdegil şurup
catmomm D__bayldz soğanıj üstüne balı sürüp yiyin tadı kötü olsa da boğaza falan çok iyi geliyo allahın izniyle. Hastayken en iyisi bol sarımsak soğan yemek
Dnzdmr92 D__bayldz 3.4gündür yutkunamıyorum boğaz ağrısından artık bugün doktora gtcm antibiyotik başlar kesin
D__bayldz Emily37 doktor kontrolüm haftaya ilaç verir mi bilmiyorum ki ya netten araştırıyorum ilaç ismi hiç yok hep kocakarı çareleri
D__bayldz Ebrucekin calpolu bebeklere de kullan diyorlar ama gebelikte kullanıldığını bilmiyorum zaten zor nefes aliyorsun canin agir bir de tıkalı olunca boğaz acisi da cabası aşırı zorluyor
Ebrucekin D__bayldz 2gunde düzelsim yoksa duzelemezdim hastaneye gitsem test yapıyorlar ilaçta vermiyorlar
Gzdnr17 D__bayldz geçmiş olsun 🌺 bal limon taze zencefil karıştırıp sabah akşam bi çay kaşığı yiyin ve ıhlamur ve taze zencefil çayı demleyip için bol bol 😊doktoruma ben sormuştum grip olduğum da problemsiz içebilirsin demişti bunları
D__bayldz Gzdnr17 teşekkür ederim evde şuan toz zencefil var ıhlamur kuş burnu elma kabuğu karanfil kaynatmıştım zaten içine bi çay kaşığı da toz zencefil koysam olur herhalde
O1gencanne D__bayldz ıhlamura lımon bal at bebeğim iç.sıcak sıcak cok ıyı gelır.güzelde bi sebze çorbası veya tavuk corbası yap.cok guzel tarıfler var hasta corbası olarak gecıyor.ay benımde boğazlarım genzım yanıo uyandım bugunde.guzel bı havuclu tavuk corbasu yapcam lımonlu.bıde ıhlamur yaparm arada bide meyve ye zımba gibi olursun😘😊👍🏻
D__bayldz O1gencanne teşekkür ederim kalktım kalkali ıhlamur kuş burnu karması içiyorum limon bal aynen 👍🏻 inşallah hemen fayda verir yoksa geceler zor ☹
O1gencanne D__bayldz havuçlu lımonlu tavuk çorbası dene direk faydasını goruyorsun sarımsakta at 1-2 tane ıcıne.😊😘miss.
Dilekmm91 D__bayldz yarın doğumum var ve ben gribim burun akıntısı boğaz ağrısı kulaklarıma da vurmuş duymuyorum
kbrakbr Canım bende korona oldum çok ağır atlattım üşütme içinde herşeyden önce yudum yudum su içeceksin devamlı su içersen oda atacaktır vücuttan en iyisi çorba su bol bol meyve tüket çok geçmiş olsun ..