Papatyaesin Kizlar ne uyku uyabiliyorum mide bulantisindan ne de bu zaman gecmek biliyor cok zorlaniyorum artik doktorda 38+5de alicak bebegi ama beklemek aşırı zor geliyor sizler ne yapiyorsunuz biraz konuşalım 🤍
Oslemasel Papatyaesin kendine uğraş bulmalısın. Son günlerin zaten tadını çıkar. Hislerini duygularını yaz günlük gibi, çocuğuna anı kalır. Bende gün sayıyordum aştım şükür
SbhtYlmz Papatyaesin 31. haftadayım artık hem geceleri hemde günlük hayatımda zorlanmaya başladım daha iki ayım var umarım çabuk sorunsuz geçer die dua ediyorum
Esraakts Papatyaesin ben de aynı şekilde🥰 23 eylül doğum tarihimiz. 16 aylık bebeğim var onunla bi şekilde vakit geçiyor 9 ay nasıl geçti anlamadım diyebilirim🥰
umena Afiyetle sağlıkla kavuşun 🥰 biz daha miniminnakız 10+6 bulantı vs yok bakalım ilerleyen zamanlar nasıl geçecek 🤭
Papatyaesin umena en güzel zamanlar kuzum sonra büyüdükçe hem agirligi hem agrili oluyor ama tatli agrilar hic biri kalici degil saglikla zamaninda kavuşun insallah kuzum 🥰🤲
ayse3452 Papatyaesin 19 unda spınal seseryan olacagım 37+4 haftalıgız 6 gun kaldo vezaman gecmıyor artık cok zorlanmaya basladım hayırlısıyla gelsın🌸