Niss1 Bebekleriniz için hangi emzik markasını tercih ettiniz ve rahatlıkla tuttu mu önerilerinizi bekliyorum
Edabykl Niss1 avent ultra air night aldim yegenimi ben baktigimda oda avent kullaniyodu ve gayet memnun kaldığımız icin oglumada onu tercih ettim
Biroglanannesiii Niss1 Avent Soothie kullanıyorum canım doğduğu andan itibaren hemşireler verdi o günden beri tutuyor şükür sıkıntı yaşamadı
bykarakan Niss1 bende avent ultra air kullanıyorum 13 aylığız hiç sorun yaşamadım hastanrde verdiğimden beri tutuyor şükür
annelinkoo seda2209 aventin bidolu çeşidi var hangisinden aldınız acaba arastırmışsınızdır illa ki 🙏🏻
seda2209 annelinkoo Philips avent ultra Air diye geçiyor kaynım civilde çalışıyor bunu tavsiye etti araştırdım çokta memnun kalan vardı
annelinkoo seda2209 ben de ondan almayı düşünüyorum ama işte hangisi diye bilememiştim çok teşekkür ederim ☺️
Melismelo Doğar doğmaz ablam ağzına emzik vermişdi aventden dikişleri atılana kadar ondan beri emziği hic bırakmamışdı😅 bende avent düşünüyorum
gamzelim1 Niss1 bende arıyorum ama iki aylık bebeğim emzik verince ögürüyor kusacak gibi Bi haller yapıyor. Ama uyurken de göğsüme emzik muamelesi yapıyor acı veriyor. Nasıl alışır bana da fikir verseniz tatlı anneler
Derya gamzelim1 bibs denesiniz mi ıcı memeye benziyor ve kauçuk olduğu için yumuşacık bebekler çok seviyor ve hemen kavrıyor tek kötü yanı hemen şişiyor her ay emzik değiştiriyorsunuz
Emily37 Niss1 ilk bebeğimde her markayı aldım ama ne emzik ne biberon almadı.Şimdi ikinciye hamielyim bibs aldım birde avent ultra alıcam hangisini emerse ona devam.Umarım bu seferki yaramaz birini emer🥰🙏
Niss1 Philips açık ara önde gitmiş gerçekten bende Philips ve nuk arasında kalmıştım Philipsi deneyelim bakalım 😊
Mucizem_00 Niss1 yine herkeste avent müptelası 😂 canım ben baby plus aldım Bi araştır memnun olmayan yok bunu kullananların yorumları arasında bi bak