Susamuruuu Kızlar salı günü femaraya başlıyorm doktorum 6 aydır korunmadan olunca bnu verdi . İnşallah tutar bnm gbi olan varsa gelin deneyimlerimizi paylaşalım😉😉
Teslimenursevil Susamuruuu bende kullandım geçen ay 1 tane yumurta büyümüş sadece çatlatma iğnesi verdi bakalım eğer olmazsa 2 ay daha kullanıcam femarayı
Susamuruuu Ceyda76 peki doktor sebebinin ne oldgnu söyledi? Pcos varmı sende ? Amh değerine bakılmıdımı?
Ceyda76 Susamuruuu pkos gorunumum var adetlerım duzenlı degerlerım normal amh 6 yüksek yumurtlama var pkos dan dolayı .Femarayla 12yumurta gelıstı ama tutmadı cok da bas agrısı yaptı bende
Rk805108 Bende yeni başladım sonuçlar iyi olur inşallah 2 gunum 5 günü kontrole gitcem bakalım fayda etmek mi
Aysel_krdg Rk805108 bende bugün başladım ama 9 gün sonra gideceğim kontrole ondan sonra ne yapılacak size bilgi verildi mi
Rk805108 Aysel_krdg bana 5 gün kullan dedş bakacak galiba ona göre catlatma ignesi ve ilişki gün önercek galiba
anka01 Amannnnn 2 aydır içiyorum yine birşey yok yine yok Allah e etmediği sürece olmuyor ben artık yoruldum ilaç içmekten inanın