Emir_Arasin_Annesi Rabbime şükürler olsun bugünleri de gösterdi çift hanelere düştük minik oglanla💙🤴önceki 2 kaybında 3. Ayı gecememistik 🥺insallah sağlıkla hayırla gelir oglusum darısı isteyen dileyen hakeden her kadına nasip olsun insallah🤲🤲♥️♥️
Pijamaskeliler Emir_Arasin_Annesi pesinden gelicem inşallah benim de 3 kere 2 aylık kayiplarim oldu ilk kez büyüdük 19+0 olduk 146 gün kaldı oğlusum olucak benimde 🤲🏻😍🧿👼💕
M-eng95 Emir_Arasin_Annesi bizde son 87 🥰 çpk haklısın 2 haneye düşmek çok iyi geliyor 😂 ama yine de insan bir an önce doğumu istiyor 🤗 sağlıkla gelsin bütün minikler inşallahhh
Emir_Arasin_Annesi Pijamaskeliler Oy masallah minnak oğlana sağlıkla hayırla alalım inşallah bebislerimizi kucağımıza 🤲🤲💙💙💙
Pijamaskeliler Emir_Arasin_Annesi âmin inşallah birşey sorcam sanada dikiş atıldı mi önlem amaclı felan kayıplar yasadikya benim 16.haftada rahîm gevşemeye başladı dediler perinetolog dikiş attı kürtaj ola ola sanırım rahmim zarar gördü snrasinda rahimden ameliyatlar da oldum bu doktorum perde aldı birde dardı düzeltti ve ilerledik ilk kez şimdide de bole şeyler çıktı evde yatarak geçiriyor günler pazartesi de renkli gösterdi perinetolog içerde kıpır kıpır hareketli burnunu ağzıni gözlerini gördük paşamizin 21 inde detaylı ya çağırdı çarşamba günü de kendi doktorum kontrole çağırdı oraları da atlatırım bende inşallah 🤲🏻💕
Emir_Arasin_Annesi Pijamaskeliler ben kendiliğinden düşük yaptim kürtaja izin vermedi doktorlarım ama perde meselesi yuzundenmis kayiplarim 3 kere ameliyat oldum perde alındı 13.haftada bana da dikis atıldı önlem amaçlı iyiki atılmış 2 hafta önce detaylı ultrasonda dikislerimin çok iyi olduğunu bebeğin aşağıda olduğunu söyledi hatta iyiki yapılmış nerdeyse dikis sayesinde duruyor dedi ben normal hayatima döndüm çok şükür egilmiyorum bisey yapmıyorum ama gunluk yürüyüşlere başladım 20 dakikalık falan kendi yemeğimi yapabiliyorum artik oturarak makinemi doldurup bosaltabiliyorum bunun gibi şeyler bugunumuze şükür hiç kımıldamadan 4 ay yattım
Pijamaskeliler Emir_Arasin_Annesi aaa benziyoruz valla çok sevindim 😍😍 ama bana kimildama vs demedi çayını kahveni al otur şimdilik die bende ole yapıyorum haftada 1 iğnem var proloton az önce eşim götürür araba ile sağlık ocağına vuruldim baştan beri kullandırıyor doktorum kimisi de okuyorum norml.hayatina devam etmiş her doktor bisi dio anlamadım
Emir_Arasin_Annesi M-eng95 aynıyız emi ol hatta eşim benden önde gidiyor 80 li rakamlardan diyor😂😂sanki bütün seneyi hamile olarak geçirmişim gibiyim bitmiyor ha bire üzüyor sanki😂😂
Emir_Arasin_Annesi Pijamaskeliler oh maşallah otur keyfini çıkart arayacaz bugünleri 😍15. Haftama kadar bende kullandım progestan pruloton üstelik hergundu ama geçiyor bitiyor ben bitmez diyordum dakika sayiyordum yattığım yerden şimdi diyorum ki şükürler olsun bugunume 🤲🤲🤲♥️
M-eng95 Emir_Arasin_Annesi benim bir de bu bebeğimden önce bir kaybım oldu 🥲 üzerine 2 ay sonra hamile kaldım, geçen eşime diyorum ki hayatım valla ben bayadır hamileyim yeter bu kadar 🤦🏻♀️
Emir_Arasin_Annesi M-eng95 çok haklısın inan 6 ay değil sanki 6 Asır sürdü hala da devam ediyor bakıyorum hamilelik yazılarına falan gün hiç kısalıyor hep 3 ay var 6 bucuk aylık olduk hala 3 ay var doğuma 😂😂😂sabitlenmiş sanki😂😂😂