Hatihati Kızlar jelimsi sümüksü bı akıntı gelmiş benden 38. Haftamdayim.Ama rengi sarımsı.Benim gibi yaşayan oldu mu?Eğer olduysa ne kadar süre içinde doğum yaptınız merak ediyorum?
yagmur_s Hatihati benden de 2 3 gündü ara ara hu akıntı geliyor bugün doktoruma yazdım hayır nişan değil kanlı olur ama sümüksü olur dedi 🤷🏻♀️ ama eltim de rahim hazırlık yaparken sümüksü akıntı artabilir dedi 🤔 doğum yakın olduğu için yaşıyoruz sanırım bunu.
Gmzbiri Hatihati ben de 39 a girdim 2 gündür sarımsı sümüksü akıntı geliyo merak ediyorum. Doktoruma sorduğumda pembe sümüksü şekilde olur dedi. Kafalar karışık🤗
ZubeydeOmer Hatihati ben de aynı başlığı açacaktın tam 38+1 sarımtrak beyaza yakın uzayan sümüksü akıntı geliyor. Nişan olduğunu düşünmedim ama doğum yaklaşıyor galiba
yagmur_s Hatihati evet tarif ettim ona da gayor nişan değil sümüksü ve kanlı olur dedi pembe ya da kahverengi. 🤷🏻♀️
yagmur_s Hatihati sorun mutlaka en iyisini onlar biliyor sonuçta. Çok heyecanlıyız tabi her şeyi doğum belirtisi görüyoruz 🤭
Hatihati kızlar izler misiniz 1.27 den sonra kanlı olabilir,kanla karışık olabilir veya şeffaf olabilir diyor biz şimdi kime inancaz ya😄
yagmur_s Hatihati of valla karmakarışık. Doktoruma güvenerek devam edeceğim 😂 zaten bu gece sancılarım da var ne olacak bilmiyorum 😂