OynakBalinaa hayal kirikligi yasama diye en basit taktigi veriyorum bacim hemen , kos acile deki midem bulaniyor basim donuyor kusuyorum , asiri halsizim reglimde az gecikti enfeksiyon kapmis olabilirim galiba korktum geldim de. Sana hamile olma ihtimalin varmi diyecek , sende var diyeceksin esimle deniyoruz - korunmuyoruz vs. Sana poliklinige git diyecek o zaman deki , ben calisiyorum hafta ici iznim yok hafta sonu izinliyim kesin birsey olmadikca hafta ici izin vermezler bir kan tahliliyle baksaniz ben ona gore bildirir oyle gelirim , bakiyorlar hemen beta hcgye. Ben enfeksiyon diye gittigimde hamilelik ihtimali varmi dedi bende korunuyoruz ama kimyasalla degil demistim onlarda bakalim yinede dediler enfeksiyon degil bebe cikti , bebe diye gittim enfeksiyon dediler ama yeni olusuyormus meger ndnddn bir garip… Benim belirtiler ayni oldugu icin yolumu boyle bulmustum. Birde dedigim gibi bastan ssevin sonra hayal kirikligi daha kotu oluyor ve emin olmadan oncede dikkat et varsa bile asiri yeni cunku ayni testte 1.ayda benimki anca netlesmisti…