cansualisa minikkurabiyelerinannesi hiç canını sıkma arkadaşımın 3 üzleriiiii doğdu o kilolar da 1 aya yakın kaldı çok sukur suan topalaklarrrrr inş darısı basına cnm Bnm❤️
sgok minikkurabiyelerinannesi benim de bebeğim erken dogdu bol bol dualar etmeliyiz rabbim kucaklarımızı boş bırakmayacak, bize bir şans verecektir inşallah💙
M-eng95 minikkurabiyelerinannesi canım dua edelim fark edilmiş, Allahın izni ile bebeğin sağlıkla gelir inşallah ☺️ Bu haftalarda yapılan doğumlar zaten küvezden sağlıkla çıkıyor bol dua et içini de ferah tut ❤️
minikkurabiyelerinannesi M-eng95 Allah’ın izniyle benim de bebeğim sağ Salim evine gelir 🤲🏻 Rabbime emanet ettim duanız da eksik etmeyin 🧡
durumoms2 minikkurabiyelerinannesi çok geçmiş olsun canım Rabbim evladını sana bağışlamış çok şükür 🙏 inşallah en kısa zamanda evinize de gidersiniz inşallah 🙏❣️
melekarya minikkurabiyelerinannesi kuzum Rabbim sana bağışlasın İnşAllah 🙏 çevremde 28 hafta doğup hayata tutunan o kadar bebek var ki çok güçlü onlar . Önce biraz kilo verecek sonra yavaş yavaş kilo alacak iki kilo olunca taburcu ediyorlar
minikkurabiyelerinannesi melekarya İnşallah canım 🤲🏻 Doktor şimdilik nefes alışverişi zor ciğerleri gelişmedi durumu iyi değil dedi dua ediyoruz rabbim evladımızı bize bağışlasın 😌💙
Gulcann_ minikkurabiyelerinannesi aklım kalbim dualarım hep seninleydi Rabbim kucağında çıkmayı nasip etsin hastaneden içini ferah tut dualar boşa değil 🙏😇