mayra Merhaba kızlar, gebeliği boyunca polip i olupta sık sık kanama yaşayan var mı, ben 20 haftaligim ama sürekli kanamam var çok yoruldum artık bu durumdan:(
Kedilitazeanne1 mayra canım rica ediyorum kanaman gelirse doktora git derhal. Burdan istediğin bir bilgiye sahip olamazsın ve kimse yardımcı olmaz yani. Herkesin hamileliği farklı reaksiyon gösteriyor. Yazık günah değil mi bence derhal hastaneye gidin o kanamanın tek çaresi doktorda. Sağlık sonuçta bu şakaya gelmez bı can var içinde hepimiz kendi bildiğimiz doğruyu söyleriz ama yanlış yonlendiriyo oluruz.
Deletedmom_33 mayra Kanama durumunda doktor bilir en iyi. Sizde bence ağlayıp kendinizi stres etmeyin. Bebek ağlayınca gerirlip toplanıyor çünkü. İyi düşünün iyi olsun.
mayra Mervegc çok teşekkür ederim, evet gittik icerde büyük bir yara varmış ondan oluyormuş kanama, düşük olabilir dedi dr.um veya erken suyun gelebilir dedi , ondan çok üzülüyorum
mayra Kedilitazeanne1 çok haklısınız ama ben 20.haftaya girdim ve kanamam istisnasız hergün oluyor, o yüzden böyle bir süreç yaşayıp da sonucunda evladına sağ salim kavuşan var mi diye sorup moral edinmek istedim 😞
Kedilitazeanne1 mayra inanın burda kim ne derse desin kanamayı görünce yine moraliniz bozulcak. Kendinizi strese sokmayın, Allah inşallah sağlıkla bebişinize kavuşmayı nasip etsin 🌼
mayra Deletedmom_33 çok haklısınız biraz daha stres yapmamaya çalışıyorum, inşallah hersey güzel olur
mayra asetonluoje sadece bi tane fitil verdi, enfeksiyon kapmayayim diye, probiyotik içeriyormus o fitilde