[silindi] -_Esra_- intibaklara miii😂😂😂 kiz cok guldum hakkini helal et , soyle senin arkandan bisi derlerse ben yakarim curumlerini atanamamis havaci olarak 😂😂😂😂
Azizinannesi2 -_Esra_- demekki ördek de oluyormuş vatan için😂😂hamile bir ördek komutan 😂😂 belki şey diyorlardı ördek uğruna doğurmaya gitti diye 😂😂
Gulbeyazozgul -_Esra_- Allah yardımcın olsun canım korkma haftan iyi bebegine bişey olmas sezeryan olursun inşallah
-_Esra_- Gulbeyazozgul Olmaz inşallah canım yüzde yüz sezaryan zaten de bakalım nasıl olacak Allah hepimize yardım etsin 🥰
Eylulmom_ -_Esra_- allah yardımcın olsun dualarım seninle inşallah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın vakitlice 🙏🏻
Eylulmom_ -_Esra_- bu arada sen çok güçlü bir kadınsın senin bir sürü yazılarını okudum her defasında güçlü olmaktan kendini dik durmasına yönelttin insanları o yüzden sakın gücünü unutma kadınlar herşeyin üstünden gelir
-_Esra_- Eylulmom_ Kız Allah kahretmesin insan kendi başına gelince mal oluyormuş ben kendim için değil zaten de bebek için endişeliyim valla Analık ne zormuş
Eylulmom_ -_Esra_- valla öyle çok zor çok boşuna cennet annelerin ayakları altında demiyorlar valla 50 gün oldu doguralı anladım rabbim sana da hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin
DilaraAslann -_Esra_- amin canım Allah ikinizinde yar ve yardımcınız olsun inşallah sağ salim kucağına al